Najnovije

Zvezda naciljala TOP napadača

Vođa napada Crvene zvezde u sledećoj sezoni mogao bi da bude Temu Puki!

Navijači Crvene zvezde foto: Beta

Šampion Srbije na putu je da angažuje reprezentativca Finske i iskoristi činjenicu da mu u junu ističe ugovor sa Brondbijem, piše sportski "Žurnal".

Ispred dokazanog golgetera naći će se primamljiva finansijska ponuda, jer za njegovo angažovanje nije neophodno da se plaća obeštećenje.

Puki je najzaslužniji što je Brondbi pred osvajanjem titule posle 13 godina, postigao je u šampionatu Danske 17 golova i na putu je da ponovi prošlosezonski bilans od 20 pogodaka. Ima ponudu da produži ugovor sa plavo-žutima, ali se ne očekuje da to i učini jer postoji interesovanje većih klubova, među kojima je i Crvena zvezda.

Brzonogi Finac je u najboljim igračkim godinama, u martu je napunio 28. Iza sebe ima ogromno iskustvo, nosio je dresove Šalkea i Seltika. Kao tinejdžer je iskusio i barut igranja u španskoj elitnoj ligi za Sevilju.

Osim Pukija još nekoliko stranaca figurira za Zvezdino pojačanje, već duže vreme Kolumbijac Migel Muriljo. Finac se sada nameće kao prva opcija, ali još je neizvesno da li će budući pregovori da imaju pozitivan efekat.

Izvor: Sportski žurnal

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA