Najnovije

SENZACIJA U PARIZU! NOVAK ISPAO OD 72. IGRAČA SVETA: Đoković posle nezapamćene drame izgubio od Čekinata (VIDEO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je u četvrtfinalu Rolan Garosa od Italijana Marka Čekinata posle nezapamćene drame rezultatom 3:1 (6:3, 7:6 (7-4), 1:6, 7:6 (12-10).

Đoković namučen! (Foto: JuTjub)

Novak je posle puno drame ispao sa Rolan Garosa od anonimnog Italijana. 

Dosta bolje je Ćekinato ušao u ovaj meč i sa samo jednim napravljenim brejkom došao do seta prednosti. U drugom delu se igralo dosta otvorenije na obe strane, ali u taj-brejku je Italijan bio smireniji i došao do vođstva od 2:0.

Po završetku ovog seta Ćekinato je zatražio od sudije da ode u svlačionicu kako bi zameni patike, ali supervizor mu to nije dozvolilo što je kod njega izazvalo bes. U jednom trenutku Italijan je čak i opsovao zbog čega je bio kažnjen jednim poenom. Tada je na scenu stupio Novak. 

Iskoristio je Srbin momentum i za samo nekoliko minuta osvojio set i smanjio zaostatak. A, onda je usledio kobni četvrti set. 

Novak je rano napravio brej i sve je išlo ka tome da susret ide u peti set. Servirao je Novak za set, ali baš tada je Italijan pokazao snagu i napravio brejk i set poslao u taj-brejk. 

Drama u taj-brejku je ponovo pripala Italijanu. Ponovo je bilo puno preokreta i mini-brejkova, Novak je propustio čak tri set lopte i to sva tri zicera. Italijan je mirno čekao svoju priliku i iskoristio je tek svoju četvrtu meč loptu. 

Ćekinato u polufinalu igra protiv Austrijanca Dominika Tima koji je ranije danas bio bolji od drugog nosioca turnira Saše Zvezreva. 

OVDE pogledajte kako je Ronaldova devojka skinula Ronalda sa naslovnica svetskih novina.

Izvor: Kurir0

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA