Najnovije

NJEMU OVO PREŠLO U NAVIKU: Vučić opet masno slagao narod(VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić opet je izjavio nešto što je nemoguće.

Vučić (foto: Jutjub)

Nije prošlo ni nedelju dana kako je Vučić izrekao laž o tome kako na svakih deset sekundi pogine po jedan perač prozora u Americi i nakon toga morao da uputi izvinjenje naciji uz obrazloženje da je bio umoran, jer je bila kasna noć, i pogrešio jer je citirao šaljivi tekst sa jednog američkog sajta, a već nas je dočekala nova laž epskih razmera. 

Prilikom posete dečijoj bolnici u Tiršovoj novinari su ga pitali razna pitanja, pa i pitanje o reformama penzionog sistema. 

Vučić je u jednom trenutku izjavio kako je zahvalan penzionerima i kako će on svakom penzioneru uputiti pismo u kojem će se zahvaliti za teret koji su podneli zbog smanjenja penzija. 

Ovaj put nema nikakvog satiričnog sajta i sve se dešavalo usred bela dana pa ostaje pitanje da li se predsednik nadao da niko neće uzeti digitron u ruke? 

Kako je sam izjavio, u Srbiji imam oko 1 750 000 penzionera i ako bi trošio samo dva minuta na pisanje pisma, trebalo bi mu oko 7 godina da napiše sva ta pisma pod uslovom da ne spava, ne jede i ne radi ništa drugo osim pisanja pisama, a ako bi spavao, tuširao se i jeo onda bi mu trebalo više od 10 godina. 

Snimak izjave pogledajte u videu ispod... 

OVDE pogledajte šta je Lavrov poručio o rešavanju problema na Balkanu. 

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA