Najnovije

TRAMP PRIZNAO TUŽNU ISTINU: Melanija ne bi ni suzu pustila da se meni nešto desi

Američki predsednik Donald Tramp (73) izjavio je da njegova supruga Melanija (49) ne bi ni suzu pustila kad bi on bio ranjen.

Donald i Melanija Tramp (Foto: Jutjub)

On je tako ponovo podstakao spekulacije da prvi par Amerike nije u dobrim odnosima i da Melanija jedva čeka da se Trampov mandat završi kako bi ga napustila.

Govoreći na jednoj privatnoj republikanskoj donatorskoj večeri u hotelu "Tramp" u Vašingtonu, predsednik SAD je podsetio na ranjavanje njegovog stranačkog kolege, kongresmena Stiva Skalisa. NJega je mentalno oboleli muškarac upucao u kuk 2017. tokom bejzbol treninga pred utakmicu koju svake godine igraju članovi Kongresa. Tramp je ispričao da ga je tada dirnula reakcija Skalisove supruge DŽenifer.

Iako je time nasmejao sve prisutne u sali, mediji to nisu shvatili kao šalu. Novinari, koji su prisustvovali dobrotvornoj večeri, kažu da se u Trampovom glasu i izrazu lica mogla videti gorčina. Oni su podsetili da se ranije spekulisalo da su Tramp i Melanija odavno potpisali papire za razvod, ali da nisu okončali brak samo zato što je on izabran za predsednika.

Donald i Melanija Tramp, koji su dosad bili prijavljeni u NJujorku, promenili su adresu stalnog prebivališta. NJih dvoje su se zvanično prijavili u rezidenciji Mar-a-Lago na Floridi. Tramp je naveo da je to uradio jer su se gradske vlasti NJjujorka loše ophodile prema njemu, ali mediji spekulišu da je promenio prebivalište jer je porez manji na Floridi.

"Bela kuća je mesto koje sam zavoleo i na kome ću, nadam se, ostati narednih pet godina. Međutim, moja porodica i ja se selimo u Palm Bič na Floridi. Uvek ću brinuti o NJujorku i stanovnicima tog grada. Nažalost, uprkos tome što da plaćam milione dolara gradu, državi i lokalnim poreznicima svake godine, politički lideri Njujorka loše se ponašaju prema meni", napisao je Tramp na Tviteru.

Mediji su takođe podsetili na knjigu koju je početkom prošle godine objavio novinar Majkl Volf. U pitanju je čovek koji je deset meseci imao neograničen pristup Beloj kući, a onda je napisao knjigu "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće". U tom ostvarenju istaknuto je da je Trampov brak s Melanijom enigma za sve koji ga poznaju.

"On sa Melanijom provodi malo vremena, ponekad se ne viđaju i ne čuju po nekoliko dana, čak i kad su oboje kod kuće. Pre nego što je Tramp postao predsednik, Melanija nikad nije znala gde joj je muž, ali je to nije ni zanimalo. On menja rezidencije kao što neko menja sobe", piše u knjizi.

Kako je istaknuto, Tramp i Melanija ne spavaju čak ni u istoj sobi.

"Tramp je na vratima svoje spavaće sobe postavio dodatnu bravu čim se uselio u Belu kuću. Tamo spava sam, i to zaključan. Pre njih samo su DŽon i DŽeki Kenedi spavali u odvojenim krevetima", napisao je Vulf u svojoj knjizi.

Autor je dodao da Tramp samo voli da prijateljima pokazuje svoju lepu suprugu Melaniju i predstavlja je kao trofej. Osim toga, kako piše u knjizi, njih dvoje nemaju nikakvih drugih dodirnih tačaka.

Trampova izjava i medijske spekulacije o lošem odnosu predsednika SAD i njegove supruge izazvali su niz komentara i na društvenim mrežama. Amerikanci su iskoristili priliku da se narugaju braku prvog para SAD.

"Konačno je Tramp rekao nešto što svi smatraju istinitim", naveo je jedan od korisnika Tvitera.

Drugi su konstatovali da je predsednikova izjava uznemirujuća, dok su neki sugerisali da bi Melanija sigurno plakala kad bi Trampa upucali, ali od sreće.

Pročitajte OVDE kako je Tramp ismejao demokrate.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA