Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO 18+) NIJE ZA GADLJIVE! Šokantni pornografski snimak koji je objavio brazilski predsednik zgrozio javnost!

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro šokirao je javnosti objavivši na Tviteru, perverzni snimak sa karnevala. On je objavio eksplicitan video u kome se vide muškarci kako uriniraju jedni na druge.

Jezive scene karnevala (Foto: Jutjub)

"Neprijatno mi je da ovo objavim, ali moramo da prikažemo istinu kako bi narod bio svestan svojih prioriteta. Evo u šta su se pretvorile karnevalske žurke", napisao je Bolsonaro u uvodu.

Predsednik je zatražio u utorak od svojih 3,4 miliona sledbenika na Tviteru da donesu vlastite zaključke o video-snimku koji prikazuje prilično razvratan prizor, navodno sa karnevalske proslave negde u Brazilu.

Naime, muškarac na snimku pleše, zatim se dira po anusu, a nakon toga drugi muškarac na njemu izvodi takozvani zlatni tuš, odnosno čin u kojem jedna osoba mokri po drugoj.

Snimak od 40 sekundi pogledalo je više od 3,6 miliona ljudi. Na snimku se vide tri muškarca koji igraju na nekoj nadstrešnici.

Malo poznate detalje iz Arkanovog života pročitajte OVDE.

Izvor: Gardijan/ Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA