Najnovije

PORUKA ZA BEOGRAD IZ SVETE SRPSKE ZEMLJE O PARADI: Miša Vacić poslao saopštenje Stefanoviću! Da li će vlast skupiti hrabrosti da ga posluša?

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić, koji se uprkos zabrani ulaska od strane šiptarskih terorista, danas nalazi na Kosovu i Metohiji, na svadbi predsednika OO SD u Leposaviću Boška Radičevića i njegove izabranice Dajane, oglasio u vezi aktuelnog događaja u Beogradu povodom održavanja tkz. "Parade ponosa".

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić (Foto: jutjub)

“Srpska Desnica zalaže se za tradicionalne i porodične vrednosti, ističući da brak kao zajednica može biti sklopljen samo i isključivo između suprotnih polova, kako i stoji u Ustavu Srbije da je brak zajednica  muškarca i žene.”, rekao je Vacić. “Iako se nalazim na srpskom Kosovu i Metohiji, sve vreme pratim dešavanja u Beogradu, te sam informisan da su danas uhapšena nevina srpska deca, koja su želela potpuno legitimno da izraze svoj protest protiv ovog sramnog događaja koji je aktuelan na prestoničkim ulicama.”

“Zahtevam od ministra policije Nebojše Stefanovića, da se momentalno puste svi uhapšeni. Podsedćam gospodina ministra da ovaj vlast nikada nije hapsila svoj narod, za razliku režima Borisa Tadića, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića. Svi dobro znamo kako je žuti režim završio zbog represije prema svom narodu.”, naglasio je predsednik Srpske Desnice, apelujući na vlast da se ne okreće protiv svog naroda i da pusti decu.

Kako je Zaharova odbrusila Kajlu Skotu zbog provokacije o Srbima, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA