Najnovije

NATO VEĆ IMA PLAN ZA CRNU GORU: Milo uz pomoć NATO pakta kreće u juriš

Kada sam pročitao izjavu Solane, jasno mi je bilo da NATO ima plan za napad na Srbe koji brane svetinje. Naime, izjaviti da će glavni štab odbrane crkve biti Manastir Ostrog, svakom iole pametnom je postalo jasno šta žele i da već targetiraju mete. Doduše nije prvi put da zlotvori kidišu na Manastir Ostrog i Svetog Vasilija, pa ne čudi ni ovaj naum NATO pakta. Znaju da je tamo najveći svetac i da se najviše vjernika okuplja kod njega.

Milo Đukanović/NATO trupe (Foto: Jutjub/Pravda)

Piše: Velimir Eraković

Možda je protuva i veleizdajnik Milo Đukanović pričao Solani o junačkoj pogibiji Baja Stanišića i njegove male čete, pa su se toliko prepali da znaju koliko se radosno i blagodetno gine kod takvog čudotvorca. Sotona u liku Mila Đukanovića je na prevaru, skupštinom uvela Crnu Goru u NATO. Referendum da li narod želi u ovaj ubilački savez nije održan. Privatizovao je pitanje pozivnice u ovu zločinačku alijansu, kao što je i državu privatizovao. Sad, potpuno bez rješenja kako da se obračuna sa ovolikim narodom, uz pomoć NATO pakta, kreće u juriš. U juriš na Srbe i Srpsku pravoslavnu crkvu. Znaju li roboti iz Amerike i ostalih zapadnih zemalja da im nikad nećemo oprostiti žrtve iz Murina i Danilovgrada i da ne prihvatamo da su grobovi naše djece, te humke natopljene mučeničkim suzama roditelja uzaludne. Znate li bjelosvjetske ološi da nas moraju sve pobiti da bi ušli u Ostrog ili bilo koju crkvu.

Nijesam poludio da ostajem u Beogradu, a braća da mi ginu. Pa đe je ljepše završiti ovozemaljski život no pored ćivota Svetog Vasilija? Lovćenski tajnovidac i svetac NJegoš lijepo govori: ,,Zemaljsko je carstvo za malena, a nebesko vazda i dovijeka”.

Ili Sveti Petar Cetinjski pred osudne bitke na Martinićima i Krusima: ,,Zlo činiti, ko se od zla brani, tu zločinstva nema nikakvoga”. Nije ni meni ni mojoj braći da prvi put bijemo bitku sa NATO. Zamislite kako je majci i porodici majora Zorana Radosavljevića? Pokvarenim migom je sam uzletio u njihovih dvadeset f16. Prije polijetanja je došao kući da se pozdravi sa svojima, a majka ga pita: ,,Zašto sam sine?” Majko moram, odgovara Zoran i nastavlja, šta je čovjek ako izgubi svoju otadžbinu. Naš brate u Hristu, ponosu i diko roda Srpskog, znaj da živiš u srcu svih nas i da kao putokaz imamo tebe, heroje sa Košara i Paštrika. Srbi iz Crne Gore neće mirno gledati kako nam srce iz grudi čupaju, a dušu uništavaju. Nije Srbija zaboravila mladiće iz Peći, Milicu Rakić, Grdličku klisuru i ostale nevine žrtve po Nišu, Čačku, Beogradu i cijelom Kosovu i Metohiji. Konačno se očekuje oštra i odlučna reakcija predsjednika Vučića. Ima najbolju i najjaču vojsku na Balkanu i neka im pošalje poruku kako će proći, taknu li Srbe. Hercegovci neće ostati mirni jer je Sveti Vasilije iz njihovih krajeva, tako da bi Đukanoviću Judini,izdajnički srebrenjaci mogli ovaj put doći glave. Mi nećemo Judine srebrenjake, nego borbu sa NATO paktom i crnogorskim ustašama.

I vrijeme je više Milo da to riješimo. Vi targetirajte a mi ćemo se braniti i odbraniti svaki hram, manastir i crkvu. Srbi u policiji, čim počne sukob bacajte uniforme i skidajte epolete. Svakome od vas koji tamo ostanete, ostaje prokletstvo na kuću i porod od Svetog Vasilija. Kad nas napadnu, nemamo alternativu, narod mora pobijediti i osvojoti slobodu. Samim tim tiranin i diktator će pasti. Vođeni Gospodom, ispunjeni radošću šta branimo, jer kako reče NJegoš: ,,Čašu meda još niko ne popi, da je čašom žuči ne zagrči”. Tako nas je NJegoš učio,pa nas ta čaša čeka. Kod nas se suze i osmjesi uvjek miješaju. Zato, samo ,,bujrum“, što bi Srbi Muhamedanske vjeroispovjesti rekli.

Krenite Milove ustaše i zapadna bando bez korjena. I ako svaki poginemo, sjeme nam se neće zatrijeti. Doći će poslije nas bolji Srbi, koji će cijeniti naše žrtve i stradanje. Doći će generacije,koje zaslužuju da se nazivaju našim potomcima, generacije koje će se svetiti zločincima. Braćo Srbi, spremite se za najveća iskušenja, odbranu crkve i časti. Milo je ovim zakonom prekršio ustav i narušio pravo imovine. Kako, nakon 1219 godine, a i nakon toga može dokazati da Crkvena imovina nije njena? Svaki hram, manastir i crkva imaju ktitora. Sa desne strane freskopisa on drži taj manastir u ruci. Zbog svega mu preporučujem da razmisli još jednom, ima kad. Ne napadaj nas nikogoviću i nesoju, još su freške rane od zadnjeg bratoubilačkog rata a ti nove otvaraš, praveći se patriota i braneći montenegro. Napadaš crkvu kako oće da ti otme državu. Tvoj patriotizam je lažan i poslednje utočište hulje. Patriotizam protkan milijardama otetim od naroda. Patriotizam jedne privatne države tebe i par tajkuna. Sve to ukazuje da je lažan, svojstven samo ubicama, mafijašima i lupežima. Samo huljama. A ti jesi bjelosvjetska hulja.

Kolumnu Đorđa Mamule o zloupotrebi uvođenja vanrednog stanja čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA