Najnovije

ŠEŠELJ UPOZORIO VUČIĆA I SNS: Vi znate o kojim ministrima je reč... (VIDEO)

- Srpska radikalna stranka upozorava predsednika Republike Aleksandra Vučića i vladajuću stranku da ovog puta mnogo ozbiljnije priđu procesu formiranja vlade i da niko od ministara koje smo ranije hvatali u kriminalu i dokumentovali njihov kriminal ne bude ponovo član kabineta. Vi znate o kojim ministrima je reč – kaže lider SRS Vojislav Šešelj.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

On je rekao da ima ministara koji su krali budžetska sredstva, ima ministara koji su pokrivali unutar svojih ministarstava određene sektore i određene kriminalce koji su hapšeni, pa kad bi ih pustili da se brane sa slobode, organizovali im svečani doček u ministarstvu i tako dalje.

- Zna se, mislim na Zoranu Mihajlović. Ima ministara koje smo uhvatili da mašu lažnom fakultetskom diplomom, a da nikakav fakultet nisu završili. O tome se mora voditi računa. Zna se za pojedine ministre da su skloni saradnji sa zapadnim obaveštajnim službama, zna se za neke da po svoje mišljenje idu u strane ambasade i tako dalje. Ovaj kabinet koji se sad formira mora biti lišen takvih ministara – rekao je Šešelj.

On kaže da iako su radikali “najureni” iz Narodne skupštine, neće mirovati i ako se desi da neko od tih ministara opet bude član vlade.

- Mi ćemo udariti iz sve snage po njima. Mi se jednostavno nećemo pomiriti sa lopovima koji kradu pare iz budžeta, koji ulaze u razne kriminalne afere ili koji su se dočepali lažnih fakultetskih diploma. Naravno, nećemo sada nijedno ime da pominjemo, iako štampa već licitira  imenima pojedinih kandidata. Mi vidimo da to još nije sve do kraja raščišćeno, vidimo da to što piše u novinama nije baš naročito pouzdano, zato nećemo da licitiramo, ali zna se ko više ne može biti ministar i o tome mora i predsednik Republike da vodi računa i mandatar, ma ko bio mandatar – rekao je Šešelj.

Ruska i sirijska avijacija žestoko bombardovale bazu džihadista! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA