Najnovije

U SUBOTU SRBIJA PODIŽE LOVCE, BOMBARDERE I BESPILOTNE LETELICE: Sve što puca naći će se na nebu!

Večeras je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio građanima Srbije ime mandatara za sastav nove vlade Srbije, a to je dosadašnja premijerka Ana Brnabić. On je govorio i o brojnim drugim pitanjima koja su interesovala građane Srbije, a najavio je i uvođenje dva nova ministarstva Vlade Republike Srbije.

Vazduhoplovstvo Vojske Srbije (Foto: vs.rs)

Predsednik se na samom kraju konferencije za novinare osvrnuo i na održavanje najveće vojne vežbe u Srbiji do sada, ali je rekao da se nada da vremenske prilike neće omesti njihovo održavanje.

U subotu ćemo imati najveću vojnu vežbu do sada. Sve što puca, avioni, bespilotne letelice, bombarderi, lovci i bojeva municija. Videćete spektakl - najavio je Vučić.

- Nadam se da će Generalštab i Vojska obezbediti da sve bude dobro. Videćete svi snagu srpskog vazduhoplovstva, sve će biti najmodernije i najmoćnije. Videćete lovce i bombardere i bespilotne letelice koje ćemo podići u vazduh - naglasio je predsednik.

- Nadam se da će nas vreme poslužiti, jer po lošem vremenu nećemo da rizikujemo, biće to spektakl za građane Srbije - zaključio je predsednik.

Pogledajte OVDE kako dejstvuje BTR-82A iz automatskog topa 2A72!

Izvor: Alo

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA