Najnovije

POLITIČARIMA ZABRANJENO PIVO ZBOG KARANTINA: Ko zatvara ljude, ostaje bez užitka (VIDEO)

Legendarna berlinska pivnica Ständige Vertretung uvrstila je nemačku kancelarku Angelu Merkel na „crnu listu“ zbog karantina koji je uveden u zemlji. Pored nje, niz drugih nemačkih političara neće moći da dobije čašu penušavog užitka.

Pivo (Foto: Pixabay)

Ovo su najavili osnivači institucije Jorn Peter Brinkman i Jan Filip Bubinger. Oni tvrde da se nemačke vlasti ni na koji način nisu pripremile za drugi talas koronavirusa, jednostavno propuštajući kratku letnju pauzu.

„Vlada nije preduzela korake i očekivalo se da sada lekari rade na granici svojih mogućnosti“, rekli su u video poruci.

Pozivajući se na istraživanje Instituta Robert Koh, biznismeni primećuju da rizik od zaraze koronavirusom u gastronomskim objektima ne prelazi 3%. Štaviše, među njihovim posetiocima, kako su rekli, ima mnogo lokalnih političara.

„Neki od ovih političara odlučili su da ponovo zatvore restorane i zabrane nam rad. Te političare odmah stavljamo na crnu listu.

Nismo kancelarkom Angelom Merkel, ministrom finansija Olafom Šolcom, bavarskim premijerom Markusom Zoderom, gradonačelnikom Berlina Mihaelom Milerom “, rekli su vlasnici objekta izražavajući nadu da će se i njihovi kolege ugostitelji slediti ovaj primer.

Kakvu čistku sprema Putin, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA