Najnovije

VUČIĆA ČEKA TRAMPOVA SUDBINA: Biće cenzurisan na društvenim mrežama

Predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin izjavio je danas da će i predsednik Srbije Aleksandar Vučić biti cenzurisan na mrežama kao što je cenzurisan američki predsednik Donald Tramp.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

PS saopštava da je Vulin ocenio da kao što bi sa Zapada hteli da vlast u Srbiji postave bez izbora, tako su počeli da odlučuju šta je istina na društvenim mrežama.

Dodao je da cenzuru na Fejsbuku u Srbiji vodi Istinomer, poznat po političkoj obojenosti i merilima koja moraju biti u skladu s njihovim političkim stavom.

" Kao što su cenzurisali Trapma u SAD, tako će zabranjivati i Vučića u Srbiji, a sa njim i sve koji nisu na njihovom spisku podobnih", izjavio je Vulin komentarišući sve učestalije slučajeve cenzure na društvenim mrežama.

On je rekao da kada već ne mogu da pobede Vučića na izborima, žele bar da ga ućutkaju na mrežama.

"Jedini način da ostanemo slobodni jeste da ne učestvujemo na njihovim mrežama i da mislimo svojom glavom. Priča da je Zapad ''uzor u poštovanju ljudskih prava'' bolna je laž, čuvajmo našu Srbiju i naš način života, Fejsbuk sigurno neće", poručio je Vulin, koji je i ministar unutrašnjih poslova Srbije.

Da li je sve na izborima u SAD gotovo, saznajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA