Najnovije

TADIĆ OPLEO PO VUČIĆU: Uhvatila ga panika, jer se upleo u sopstvena lupetanja i laži u kojima tvrdi da ništa od toga nije rekao!

“Politika borbe Aleksandra Vučića protiv pandemije potpuno je neodgovorna, a on "laže i demantuje samog sebe svakodnevno", rekao je predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić.

Boris Tadić (Foto: Jutjub)

"Govorio je da niko nije rekao da je virus korona smešan, iako se par dana pre toga kliberio dok jedan doktor govori kako je virus smešan i da treba da pošaljemo žene u Milano u šoping, a sada nas 'moli kao Boga' da ne idemo u Italiju i upozorava da je ključnii udar virusa u Srbiju došao iz Milana", podsetio je Tadić.

Vučića je, smatra Tadić, sada "uhvatila panika", jer se "prvo upleo u sopstvena lupetanja", a potom i u "sopstvene laži" u kojima tvrdi da ništa od toga nije rekao.

"Pored toga on morbidno čak i ovu priliku koristi za dnevnopolitičku propagandu poredeći u svrhu napada na političke protivnike neuporedive parametre iz pandemije svinjskog gripa 2009. sa sadašnjom", ukazao je Tadić.

On kaže da je zagovornik obnavljanja velike Demokratske stranke (DS), jer "samo ta i takva stranka može da smeni Srpsku naprednu stranku".

"I dalje sam za to i SDS ostaje privržena ideji ujedinjenja, ali je upitna volja rukovodstva DS i Zajedno za Srbiju. O tome sam spreman da razgovaram sa svima koji su nekada pripadali DS, pa tako i sa Đilasom", istakao je Tadić.

On naglašava da taj proces "ne sme biti uslovljen ničijim ličnim ambicijama i pozicijama" i da sa tim kriterijumima polazi "prvo od sebe".

Pročitajte OVDE zašto bi mogla da padne vlada u Prištini.

Izvor: NIN/Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA