Најновије

ТАДИЋ ОПЛЕО ПО ВУЧИЋУ: Ухватила га паника, јер се уплео у сопствена лупетања и лажи у којима тврди да ништа од тога није рекао!

“Политика борбе Александра Вучића против пандемије потпуно је неодговорна, а он "лаже и демантује самог себе свакодневно", рекао је председник Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић.

Борис Тадић (Фото: Јутјуб)

"Говорио је да нико није рекао да је вирус корона смешан, иако се пар дана пре тога клиберио док један доктор говори како је вирус смешан и да треба да пошаљемо жене у Милано у шопинг, а сада нас 'моли као Бога' да не идемо у Италију и упозорава да је кључнии удар вируса у Србију дошао из Милана", подсетио је Тадић.

Вучића је, сматра Тадић, сада "ухватила паника", јер се "прво уплео у сопствена лупетања", а потом и у "сопствене лажи" у којима тврди да ништа од тога није рекао.

"Поред тога он морбидно чак и ову прилику користи за дневнополитичку пропаганду поредећи у сврху напада на политичке противнике неупоредиве параметре из пандемије свињског грипа 2009. са садашњом", указао је Тадић.

Он каже да је заговорник обнављања велике Демократске странке (ДС), јер "само та и таква странка може да смени Српску напредну странку".

"И даље сам за то и СДС остаје привржена идеји уједињења, али је упитна воља руководства ДС и Заједно за Србију. О томе сам спреман да разговарам са свима који су некада припадали ДС, па тако и са Ђиласом", истакао је Тадић.

Он наглашава да тај процес "не сме бити условљен ничијим личним амбицијама и позицијама" и да са тим критеријумима полази "прво од себе".

Прочитајте ОВДЕ зашто би могла да падне влада у Приштини.

Извор: НИН/Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА