Najnovije

"POSLUŠALI ACU"! KAKO DOŠLI TAKO I OTIŠLI: Naprednjaci se razišli posle Vučićevog apela, a iza njih ostao krš i lom (VIDEO)

Šef poslanika SNS Aleksandar Martinović pozvao je večeras pristalice te stranke da uvaže poziv predsednika stranke i Srbije Aleksandra Vučića i da se raziđu.

Vučićeve pristalice ispred Skupštine Srbije (Foto: Jutjub)

On se obratio pristalicama preko megafona.

Zahvalio im je što su došli da daju podršku njemu i njegovoj koleginici Sandri Božić, u borbi da Srbija bude slobodna demokratska i pravna država i da i dalje podržavaju politiku predsednika Vučića.

"U ime predsednika Republike Srbije i SNS Aleksandra Vučića molim vas da se polako raziđete svojim kućama i želim da vam prenesem poruku predsednika da se spremite da se okupimo uskoro u što većem broju", rekao je Martinović.

Svoje obraćanje završio je rečima "Živela Srbija".

Poslanici SNS prišli su do svojih pristalica, koji su uzvikivali "pobeda, pobeda". Oni su se potom razišli. 

Narodna poslanica SNS Sandra Božić odlučila je da ispoštuje molbu predsednika stranke Aleksandra Vučića i prekine štrajk glađu koji je započela u nedelju sa svojim stranačkim kolegom Aleksandrom Martinovićem.

Božić je rekla da teška srca donosi tu odluku, jer je borba u koju je ušla sa svojim stranačkim kolegom iskrena i da se tiče budućnosti Srbije.

"Ispoštovaću molbu svog strančkog šefa i prekinuću štrajk glađu, iskreno solidarisaću se sa kolegom Martinovićem, potrudiću se da učestvujem što više u njegovoj borbi koliko god ona trajala, a napominjem da nam je zaista bitno da institucije u ovoj državi reaguju i rade onako kako bi to trebalo da rade po Ustavu i zakonima", kazala je Božić i dodala da nezavisno sudstvo treba vratiti tamo gde mu je i mesto.

Pored Martinovića tu su bili poslanici naprednjaka Đukanović, Igor Bećić, Veroljub Arsić, Dubravka Filipovski…

Ubrzo pošto su oni napustili plato ispred Skupštine Srbije na ulicu su izašli radnici JKP Čistoća da počiste smeće, koje je ostalo iza naprednjaka.

Pročitajte OVDE šta je Aleksandar Vučić poručio svojim pristalicama.

Izvor: Tanjug/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA