Najnovije

PAROVIĆ TVRDI: "SNS ima novi mehanizam kontrole glasova! Oni za ove izbore uvode šifarnik! Evo šta svaki glasač mora da uradi"

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da na političkoj sceni vlada “opšti kriminal i otimačina“ i da „nikada nije bilo više šljama u politici nego danas“. 

Ilić i Parović (Foto: Jutjub)

On je kazao da “Srbija ne sme da dozvoli da Aleksandar Vučić na ovim izborima dobije dvotrećinsku većinu i promeni Ustav, jer bi to značilo da je država izgubljena“. 

“Srbiji je bilo dosta prevare. Opštinama vladaju đaci ponavljači i gej lobiji koji se kriju iza Vučića. Šta je sa Srbijom? Gde je srpska porodica, čast i dostojanstvo koje smo imali? LJudi ne smeju da potpišu liste, svi su uplašeni, ne smeju da idu da uzmu uverenje o biračkom pravu, plaše se da će neko da im se sveti“, rekao je Ilić.

On je ocenio da postoje opozicione stranke koje rade za Vučića i otimaju i kupuju ljude. 

“Aleksandar Šapić ucenjuje i kupuje ljude po gradovima. Otima naše ljude. U Kraljevu smo jurili potpredsednicu stranke koja je pobegla sa 2.000 potpisa i koja se nije pojavila na predaji liste, pa smo imali problem. U poslednjem momentu su se povukla tri kandidata za odbornike pa smo morali da dopunjavamo listu. Srđan Spasojević se u Kraljevu hvali kovertom sa 10.000 evra koje mu je dao Šapić. Imamo snimke za sve to i Ružicu Jovanović koja tvrdi da ih na obukama van zemlje uče kako da se ponašaju. Ovde je sve veštačko, a ja se ceo život borim protiv toga. Za četiri godine nisam dobio minut na medijima sa nacionalnom frekvencijom. Oteli su nam opštine u kojima smo dobili 66 odsto podrške na prethodnim izborima. Borimo sa za čast Srbije, za čast Čačka, Kraljeva, za obraz koji smo vekovima imali“, rekao je Ilić.

On je ocenio da je “ova vlast uništila i srpsko selo i srpsku privredu i sve što je moglo u Srbiji da se uništi“. 

“Moraju da se ukinu izvršitelji koji pljačkaju narod. Pravili su hale za epidemiju u njih smeštali po dvadesetak ljudi, a za to trošili milione. Uzimaju kredite, rasturaju državu, a te naše kredite će da vraćaju naši praunuci. Oni jedno što znaju je da lažu“, kazao je Ilić.
 
Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta koji je u okviru Narodnog bloka, u koaliciji sa Novom Srbijom, Miroslav Parović kazao je da “Srpska napredna stranka ima novi mehanizam kontrole glasova“. 

“Oni za ove izbore uvode šifarnik koji su već dostavili svojim opštinskim odborima i koji će se sastojati od slova i cifara. Onaj ko ih glasa nije više dovoljno da slika listić, već će morati da pored broja jedan kada ga zaokruži upiše šifru. Oni su šifrovali Srbiju, svima nam daju šifre kao da smo svi psihijatrijski bolesnici“, istakao je Parović. 

On je dodao da Srbija i Crna Gora nikada nisu imale bolje odnose među vlastima, a da narod nikada više nije ispaštao. 

“Premijerka Brnabić kaže kako će mafiji zabraniti da ulazi u Srbiju, a oni drži sve poslove po Srbiji. I tek sada će da im zabrane. To je neka neverovatna priča. Ovde hara crnogorska obaveštajna služba, a šef za Beograd je Beba Popović. Oni čak imaju svoju listu na ovim izborima i to je Ujedinjena demokratska Srbija . Oni su skupili potpise pre vanrednog stanja , a prema našim informacijama njima je SNS pomogao da skupi potpise“, rekao je Parović.

Pročitajte OVDE kako su naprednjaci iz spota izostavili KiM.

Izvor: RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA