Najnovije

"IMAMO PRAVO NA POBUNU!": Nogo poručio sa Trga: Bojkot svih izbora! Narod stigao pred RTS (VIDEO)

Na Trgu Republike u Beogradu počeo novi protest protiv režima Aleksandra Vučića. Posle jučerašnjeg, prvog mitinga i protestne šetnje, narodni poslanik Srđan Nogo je i danas pozvao građane da izađu na ulice.

Novi protest koji predvodi Srđan Nogo (Foto: Fejsbuk /pritnskrin)

Okupljenim građanima na Trgu Republike se obratio narodni poslanik Srđan Nogo koji je zatražio bojkot svih izbora što je pozdravljeno uz ovacije.

Prisutnima se obratio i Damnjan Knežević, prvi od političkih subjekata, koji je pristao da založi ličnu imovinu i pravno overi ciljeve za koje se zalaže, od kojih neće odustati i za koje garantuje da će biti sprovedeni u određenom vremenskom roku. Na ovakav potez bi uskoro trebalo da se odluče još neki narodni poslanici.

Na Trg je stigao i Nogo. Jučerašnjem protestu su prisustvovali i Damnjan Knežević iz pokreta „Nema predaje Kosova i Metohije“, kao i Miroslav Parović i lider Dosta je bilo Saša Radulović.

Pokret "Ne davimo Beograd" objavio je snimak na kojem se vide pristalice Srpske napredne stranke iz Malog Zvornika koje snimaju građane na njihovim prozorima i balkonima dok udaraju u šerpe, u okviru akcije "Bukom protiv diktature".  Pročitajte OVDE  sve detalje.

Izvor: Srbin info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA