Najnovije

IZ BEDE U ČIST GLAMUR Otac je napustio, odrasla je u siromaštvu i radila svašta da preživi, a onda je usledio filmski preokret

Ovo je priča od očaja do sjaja, sa puno teških trenutaka, ali i blistavih momenata u životu uspešne glumice koju Srbija obožava.

Ejmi Adams (Foto: Jutjub)

Ejmi Adams rođena je u Italiji, a odrasla je u vojnoj bazi kod Aviana što će umnogome kasnije odrediti njen životni put i neke važne odluke. NJen otac je bio vojnik i zbog toga se često selila, a živela je u različitim bazama širom sveta. Kako je imao sedmoro dece, njen otac je u jednom trenutku odlučio da se skrasi, da napusti vojsku i da se sa porodicom naseli u u Kasl Rok u Koloradu gde je Ejmi napravila prve korake ka svom cilju - ulazak u svet u šoubiznisa.

Već tada je bilo jasno da je buntovnica nezgodnog akraktera, jer je pravila gluposti i često se tukla. Otac je porodicu napustio 1985. godine, a nju je škola manje zanimala, više vremena je provodila sa majkom Ketrin u teretani u kojoj je radila kao instruktor.

Srednju školu je završila, ali je od fakulteta odustala, a sa majkom se preselila u Atlantu gde su radili razne poslove da bi preživele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Adams fans 🌟❤ (@amyadamsgallery) on

Radila je i u jednom malom pozorištu gde je imala plačenu večeru. Bila je i glumica i konbarica, ali ovaj drugi deo posla nije volela, pa je često umela i da se posvađa sa gostima. Nakon toga promenila je nekoliko zahtevnih i nimalo glamuroznih poslova, sve dok nije skupila dovoljno novca da kupi automobil. To je bilo 1999. kada se zaputila u Los Anđeles i njena karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Počela je da snima serije za produkcijsku kuću Fox, od kojih joj je najzanimljivija uloga bila u spin-off seriji filma  “Manžester Prep”. Više puta nominovana je za Oskara i niz drugih prestižnih glumačkih nagrada, a ponosna je vlasnica dva Zlatna globusa. Jedna je od najplaćenijih glumica sveta i procenjuje se da je 2016. zaradila više od 13 miliona dolara, dok ju je 2014. ugledni časopis “Time” proglasio jednom od 100 najuticajnijih žena sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Adams fans 🌟❤ (@amyadamsgallery) on

Uprkos “reputaciji loše devojke” koju pokazuje na malim ekranima, privatno vodi vrlo miran i katkad dosadan život. Živi sa verenikom, glumcem Darrenom Le Gallom, a 2010. dobili su i ćerku koju su, verovatno u čast vazdušne baze u kojoj je Ejmi rođena, nazvali - Aviana.

Golu Staniju pogledajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA