Najnovije

"Dok Vučić i kerberi izvode burlesku, dnevno umire 40 ljudi"

Predsednik Srbije je krajem prošle godine, u novogodišnjem programu omiljene mu televizije Pink izneo tvrdnje da ga prisluškuju i da ima dokaze za to. I od tog trenutka je krenula igranka bez prestanka vlasti i prorežimskih medija.

Vučić (Foto: Jutjub)

Svi drugi problemi su bačeni u zapećak, o koronavirusu i žrtvama od ove pošasti se gotovo i ne govori, brojne afere su u drugom planu, jednostavno javnost je zaokupljena prisluškivanjem predsednika.

Danima se smenjuju ministri i poslušnici Aleksandra Vučića, koji daju sud o tom činu, Vulin je tako u nedelju rekao da je "istina to što je Vučić rekao", da bi se oglasio i Nebojša Stefanović, poručivši da je "neko zloupotrebio ovlašćenja i da treba da odgovara".

Sa druge strane, pak, preovladava mišljenje da je upravo priča o prisluškivanju sada plasirana kako bi se skrenula priča sa afere Jovanjica, koja potresa vlast.

Da je afera "prisluškivanje" namenski sada puštena u etar smatra i voditelj Ivan Ivanović, koji je naveo da je to način da se skrene pažnja sa drugih problema.

- I dok predsednik i njegovi kerberi izvode ovu severnokorejsku burlesku, svakog dana umre oko 40 ljudi!!! I niko više ne brine oko toga. 40 ljudi umre svakog dana. Više nam nije ni vest. P.S. I sve je poskupelo, sve - napisao je Ivanović na Tviteru.

Vulin ljudima zgadio vojsku. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA