Najnovije

EMIL VLAJKI: Virus je laboratorijski

Šišmiš navodno prenosi virus životinjama, koje će zatim preći na ljude i izazvati pandemiju s milionima smrti.

Emil Vlajki (Foto: Jutjub)

Piše: Emil Vlajki

Krajem decembra 2019. godine, službeno se pojavio novi koronavirus (SARS-CoV-2), koji je izazvao Kovid 19 i pandemiju međunarodnih razmjera. Međutim, naučnik Filip Aimar tvrdi da se bolest pojavila nekoliko mjeseci ranije, okrivljujući neizravno zapadne aktere :
   

« 18. oktobra 2019. godine, Međunarodne vojne sportske igre otvorene su u Vuhanu, a otvorio ih je predsjednik Si Đinping.
   Istog dana u NJujorku počinje simulacija globalne pandemije koja će okupiti, između ostalih, Zakladu Bil Gejts, DŽons Hopkins Centar, Svjetski gospodarski forum, Vrila Hajnesa (bivšeg direktora CIA-e pod Barakom Obamom), DŽordža Fu Gaoa direktora Kineskog centra za kontrolu i prevenciju bolesti, Adriana Tomasa, potpredsjednika DŽonsona i DŽonsona iz multinacionalne farmaceutske kompanije i dio televizijske ekipe NBC-a koja će simulirati medijsko izvještavanje. Evo jednog detalja iz scenarija prikazanom u NJujorku:
   

Šišmiš prenosi virus životinjama, koje će zatim prijeći na ljude i izazvati pandemiju s milijunima smrti. »
 
Što god to bilo, svjetska znanstvena zajednica Zapada navodno je bila iznenađena, tvrdeći da nikada nije naišla na nešto slično. Međutim, to nije bila istina. Idemo redom.
   

Koronavirusi su poznati već pola stoljeća. Bez DNK genetskog materijala s jednolančanom RNK, virusi iz obitelji Coronaviridae pokazali su se parazitskim, neživim kreacijama bez metabolizma. Ime su dobili zbog izgleda, koji se lijepo vidi elektronskim mikroskopom : šiljci na tijelu lopte što podsjeća na krunu. Utvrđeno je da ovaj virus, parazit, ulazi u ljudsku stanicu upravo uz pomoć tih proteinskih šiljaka, spajanjem svoje ovojnice i ljudske membrane, gdje će oživjeti uništavanjem svog 'domaćina'. 
   

Također je otkriveno da obični ljudski koronavirusi (četiri alfa koronavirusa), uglavnom, uzrokuju blage prehlade i infekcije gornjeg dišnog sustava, slično kao obična prehlada. Pojavljuju se sporadično, sezonski.
   

Odjednom su blagi alfa virusi navodno preskočili stotine (možda tisuća) godina evolucije i pretvorili se u ubojita strana tijela! Analiza gena pokazuje da osim vanjskog oblika, novi koronavirusi, usprkos zajedničkog porijekla, nemaju mnogo veze s alfa virusima, pa se nazivaju beta koronavirusima.

Prvi od njih, SARS CoV 1, pojavio se 2002. godine. Širio se kapljično u izravnom kontaktu dviju osoba. Napadnuta su prvenstveno pluća i za nekoliko dana zaraženi pacijent bio bi u teškom stanju. Deset posto (10 posto) zaraženih je umiralo. Infekcija je potpuno zaustavljena u roku od godinu dana.
   
MERS se pojavio u Saudijskoj Arabiji 2012. godine. MERS, ili bliskoistočni respiratorni sindrom, također poznat kao devina gripa, virusna je respiratorna infekcija uzrokovana MERSKoronavirusom (MERS-CoV). Smrtnost je bila 34,5%. Utvrđeno je da šišmiš zaražen virusom ima potpuno istu gensku strukturu kao zaraženi virus deve, ali nitko ne zna kako je do infekcije moglo doći jer šišmiši, deve i njihovi goniči žive na ovim prostorima od davnina i ništa slično se nikada nije dogodilo!
   
Konačno, nakon osmogodišnjeg intervala pojavljuje se poznata treći, smrtonosni beta koronavirus, SARS-CoV-2, uzročnik Kovida 19. 80% gena je identično sa SARS-Cov-1.
   
Ono što je karakteristično za tri smrtonosna koronavirusa koji se javljaju svakih osam godina jest činjenica da se ni na koji način ne može pronaći posrednik između virusa i deve (MERS) i od šišmiša do čovjeka (SARS 1,2). Međutim, prava priča tek počinje i uključuje četvrti umjetni, smrtonosni beta Koronavirus!
   
Usred "hladnog rata" između Kine i Sjedinjenih Država, svjetska senzacija bila je vijest da su dvije zemlje zajedno stvorile umjetni beta koronavirus koji je iznimno opasan za ljudsko zdravlje.
   
To je objavljeno 2015. Godine, u časopisu Nature Medicine. U tekstu se opisuje proizvodnja održivog i visoko patogenog sintetičkog virusa Kovid pod izlikom proučavanja potencijalne pandemije.
   
Znanstvenici odgovorni za ove studije su Ralf S. Barik, profesor i direktor Mikrobiološkog laboratorija na Sveučilištu Čapel Hil (Sjeverna Karolina) i Ši Ženg Li, doktor mikrobiologije koja je diplomirala na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Monpeljeu, sada voditelj laboratorija Vuhanskog instituta za virusologiju. U koronavirusu kojim se zarazuju miševi, ovi Frankenštajni umetnuli su još jedan šiljak koronavirusa iz zaraženog pangolina (sisavca), omogućujući prodor novog, hibridnog virusa u ljudsko tijelo, s razornim posljedicama!
   
Proizvedeni virus, nazvan SHC014-MA15, bio je savršeno održiv i repliciran u kulturama ljudskih stanica dišnih putova identičan onome uočenim u pacijentu smrtonosne epidemije 2002-2003.
   
Tako je dokazano da genetskim inženjeringom možemo, bez većih problema, umetnuti dio genetskog materijala drugog organizma. Tako je fluorescentni gen meduze umetnut u ovcu koja je postala fluorescentna pod UV zrakama, što je učinjeno 2012. godine.
   
U ovom kontekstu moramo spomenuti nizozemskog znanstvenika Rona Foučiera koji je genetski modificirao smrtonosni virus ptičje gripe A/H5N1, koji se od tada može širiti među sisavcima, uključujući ljude. 
   
Nevjerojatno je da se "evolucijski" pojavi tri beta korona virusa, jedan za drugim u roku od 18 godina. Vjerojatnost za to je toliko mala da je vjerojatnije da bi majmun, udarajući nasumične po tipkama na pisaćoj mašini otkucao skup Dikensovih romana.
   
Kada je riječ o tri spomenuta koronavirusa, ima smisla pretpostaviti da su njihovi tvorci eksperimentirali, stvarali jedan virus za drugim, sve dok nisu proizveli onaj za koji su mislili da će biti najučinkovitiji.
   
- SARS-CoV-1 imao je kratko razdoblje inkubacije od nekoliko dana, nije imao vremena za širenje, ljudi su morali odmah otići u bolnicu i tu je taj virus zaustavljen.
   
MERS je morao biti zaustavljen zbog visoke smrtonosnosti; 30% zaraženih je umrlo.
   
- SARS-CoV-2 bio je idealan za njegove mračne kreatore. Smrtnost je bila ispod 1% zaraženih, razdoblje inkubacije je bilo dugo, tako da je njegovo širenje moglo zaraziti cijeli svijet u kratkom roku. Političari i mediji učinili su ga baukom, krizni štabovi su zatvorili ljude po kućama, a farmaceutske tvrtke su u suradnji s korumpiranim političarima zabranile jeftine lijekove i rano liječenje. Bolnice su se napunile i nastala je potpuna panika u društvu.
   
Postoji opravdana sumnja da su sadašnji mutirani gama i delta sojevi također laboratorijski proizvodi. NJihove karakteristike znatno odudaraju od prvobitnog beta Koronavirusa koji je uzrokovao pandemiju Kovid 19. Novi sojevi obično slabe druge viruse, a sa ovima je obrnuto! Sada ovi mutirani virusi masovno zahvaćaju i djecu što je ranije bila rijetkost. Sa proširenjem vakciniranih osoba, ostvaruje se prijedlog Billa Geitsa da bi trebalo cijepiti sedam milijardi ljudi. Farmaceutske kompanije pune džepove, panika se širi, a prestrašenim ljudima je daleko lakše vladati. 

*Ovo je dio naučne studije ‘Corona in Light of Philosophy’ objavljene u međunarodnom časopisu ‘Media, Culture and Public Relation, 2021. Tekst je, od strane autora preveden, pojednostavljen, prilagođen ovom mediju. 

Prethodnu kolumnu Emila Vlajkija pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA