Najnovije

HRVATSKI MINISTAR OTKRIO: Milanović planirao da pošalje vojsku u BiH

U poslednjem u nizu obračuna između predsednika Hrvatske Zorana Milanovića i Vlade Andreja Plenkovića, isplivao je neverovatan detalj da je Milanović planraio da pošalje vojsku preko granice u Bosnu i Hercegovinu, piše Klix.ba.

Hrvatska vojska (Foto: osrh.hr)

Nakon jučerašnjeg incidenta u Požegi, kad je Milanović kao osvetu za penzionisanje jednog sebi dragog brigadira, iskoristio ovlašćenja vrhovnog komandanta i zabranio obraćanje ministru odbrane Mariju Banožiću, iznervirani ministar je za "Jutarnji list" ispričao celi niz eskapada predsednika i njegovog "protežea" načelnika Glavnog stožera admirala Roberta Hranja.

Banožić je od Hranja, zbog toga jer je poslušao Milanovića i njemu zabranio da govori, zatražio ostavku, a kao jedan od ranijih grehova naveo i slanje vojske preko granice u BiH.

"Čak ste bez mog znanja i odobrenja nameravali da pošalju vojsku preko granice u Bosnu i Hercegovinu pa smo skandal izbegli u posljednjem trnutku", ispričao je besni ministar šta je sve ranije zamerio admiralu.

Ostalo je nejasno kad se to trebalo desiti i da li je povezano s migrantskom krizom ili nečim drugim, ali je bez sumnje veliki skandal koji je dosad bio daleko od očiju javnosti.

Kakve su veze između Vlade Srbije i mafije, saznajte OVDE.

Izvor: Klix.ba

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA