Најновије

ХРВАТСКИ МИНИСТАР ОТКРИО: Милановић планирао да пошаље војску у БиХ

У последњем у низу обрачуна између председника Хрватске Зорана Милановића и Владе Андреја Пленковића, испливао је невероватан детаљ да је Милановић планраио да пошаље војску преко границе у Босну и Херцеговину, пише Klix.ba.

Хрватска војска (Фото: osrh.hr)

Након јучерашњег инцидента у Пожеги, кад је Милановић као освету за пензионисање једног себи драгог бригадира, искористио овлашћења врховног команданта и забранио обраћање министру одбране Марију Баножићу, изнервирани министар је за "Јутарњи лист" испричао цели низ ескапада председника и његовог "протежеа" начелника Главног стожера адмирала Роберта Храња.

Баножић је од Храња, због тога јер је послушао Милановића и њему забранио да говори, затражио оставку, а као један од ранијих грехова навео и слање војске преко границе у БиХ.

"Чак сте без мог знања и одобрења намеравали да пошаљу војску преко границе у Босну и Херцеговину па смо скандал избегли у посљедњем трнутку", испричао је бесни министар шта је све раније замерио адмиралу.

Остало је нејасно кад се то требало десити и да ли је повезано с мигрантском кризом или нечим другим, али је без сумње велики скандал који је досад био далеко од очију јавности.

Какве су везе између Владе Србије и мафије, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Klix.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА