Najnovije

Protest na platou ispred Filozofskog fakulteta u znak podrške profesoru Milošu Koviću kome preti izbacivanje sa fakulteta

Nekoliko stotina ljudi okupilo se na platou ispred Filozofskog fakulteta u znak podrške profesoru Milošu Koviću kome preti izbacivanje sa fakulteta.

Miloš Ković (Foto: Jutjub)

Studenti su razvili transparent sa natpisom "Nije filozofski ćutati - Nepristrasna komisija za profesora Kovića".

Podsećamo, iako istoričar prof. dr Miloš Ković ispunjava sve uslove za izbor u zvanje redovnog profesora na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu postoji ozbiljna zabrinutost javnosti da do toga neće doći.

Kako Miloš Ković tvrdi, grupa profesora predvođena Nikolom Samardžićem čini sve da on ne bude izabran u zvanje redovnog profesora, iako za to ispunjava sve uslove.

Tako istoričari koji studente uče da su Kosovo i Metohija deo Srbije, da je Haški tribunal politička institucija, da u Srebrenici nije počinjen genocid, da se cela srpska istorija danas krivotvori kroz Srebrenicu i Sarajevo, nemaju mesta za katedrom na Odeljenju za istoriju.

Novinar progovorio o koroni, kriznom štabom i medijima, ovo ne smeju da prikažu na RTS i N1, pogledajte šokantnu emisiju OVDE.

Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA