Најновије

ОВО НЕ СМЕЈУ ДА ПОКАЖУ НИ НА РТС И НА Н1: Новинар се директно обратио др Кону - да ли ће смети да одговори на ова питања? (ВИДЕО)

Новинар Хелм Каст Миодраг Зарковић отворено је одговорио о медијским манипулацијама и нападима појединиих медија и чланова Кризног штаба на људе који протествују против ковид пасоша. Његов наступ изазвао је огромну пажњу и велики број коментара јер се у својој емисији "Да вас чујем" директно обратио контроверзном др Предрагу Кону али појединим новинарима који учествују у кампањи лажи.

Миодраг Зарковић (Фото: Хелм Каст)

Зарковићев повод за емисију била изјава др Предрага Конда да су људи који протествују против ковид мера и вакцинације “на страни вируса.

Oн се у емисији бавио и наступима Јелене Обућине и извештајима Нове С и Н1 и ширења стереотипа против људи који се противи ковид пасошима и протествује на улицам. Зарковић је у емисији изнео разне информације о правом стању у болницама у Србији о чему се ћути о водећим медијима. 

Зарковић је у емисији  поставио низ питања о поступању њега и Кризног штаба од почетка пандемије до данас и последицама одлука које су доносили и изјава које су давали.

Погледајте видео и оставите коментар:

Какву “шаховску партију” Милорад Додик игра против БиХ и међународне заједнице сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА