Najnovije

Tači i Mustafa ulaze u finale

PRIŠTINA - Lideri DPK Hašim Tači i DSK Isa Mustafa saopštili su, posle večerašnjeg sastanka u Prištini, da će dve stranke narednih dana intenzivirati rad na formulisanju koalicionog sporazuma, programu buduće vlade i odrediti datum održavanja konstitutivne sednice parlamenta.
Hašim Tači (Foto: JuTjub Skrinšot)

Hašim Tači (Foto: JuTjub Skrinšot)

U zajedničkoj izjavi Tači i Mustafa su naveli da je na sastanku razgovarano o budućim koracima u formulisanju koalicionog sporazuma između dve partije. Finalizacija sporazuma o koaliciji između DPK i DSK biće realizovana narednih dana. Tokom naredne nedelje biće određen datum nastavka sednice skupštine kako bi bili izabrani organi skupštine i vlada Kosova, kaže se u zajedničkoj izjavi Tačija i Mustafe.
Pročitajte još:SNS: Demokratska stranka vređa građane!
U saopštenju se navodi da su lideri dve stranke kao koalicioni partneri izrazili spremnost da se intenzivno angažuju kako bi građani Kosova dobili kredibilne institucije, sposobne da unaprede agendu ekonomskog razvoja, vladavine prava, borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije i procesa evro-atlanskih integracija. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA