Najnovije

JEREMIĆ: Moguća je pobeda opozicije u Beogradu

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je juče da „postoji realna i najveća šansa“ da opozicija pobedi i osvoji većinu u Beogradu i da ključ pobede leži u koordinisanom nastupu opozicije, što "ne znači nužno nastupanje u jednoj koloni".

Jeremić (Foto: Jutjub)

„Optimista sam i mislim da je to moguće. Izuzetno je važno da u opoziciji nema razmirica, svađa, ljutnje, sujeta i da jedni drugima ne radimo o glavi, a biće veoma važno i ko će biti kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda“, rekao je Jeremić u razgovoru sa građanima preko društvene mreže Instagram.

Jeremić je naveo da na mogući uspeh ukazuju i „lažni izbori“ održani 21. juna prošle godine, na kojima je u Beogradu glasalo manje od 40 odsto birača, što znači da „većina Beograđana nije zadovoljna vlašću“ SNS.

Predsednik Narodne stranke je ocenio da će se beogradski izbori održati „zajedno sa nekim drugim izborima“ početkom sledeće godine.

Holađanka zadala muke Vučiću. Angelina stoji iza dokumenta non-pejper zbog kog predsednik nije oka sklopio. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA