Najnovije

ARMIJA LNR OTKRIVA: Ukrajina posebim sistemom sabotira OEBS, kriju nagomilano naoružanje

Narodna milicija Luganske Narodne Republike zabeležila je funkcionisanje stanice za elektronski rat ukrajinskih službenika bezbednosti na području tri naselja pod kontrolom Kijeva u blizini kontaktne linije u Donbasu, saopštila je pres služba Ministarstvo odbrane LNR.

NM LNR (Foto: RIA Novosti)

Ranije je LNR rečeno da se ukrajinske snage bezbednosti koriste elektronskim ratovanjem da ometaju rad bespilotnih letelica Specijalne posmatračke misije OEBS-a u blizini kontaktne linije u Donbasu kako bi sakrile razmeštanje oružja zabranjenog sporazumima iz Minska.

„U zoni odgovornosti Oružanih snage Ukrajine, u cilju suzbijanja kontrolnih signala bespilotnih letelica posmatračke misije OEBS-a u blizini naselja Zolotoje, Ščastje i Katerinovka, zabeležena je upotreba stanica za elektronsko ratovanje Bukovelj-AD “, rekao je portparol pres službe NM LNR.

Pojasnio je da jedinice Narodne milicije neprestano nadgledaju neprijatelja, strogo se pridržavajući uslova primirja i spremne su da, po naređenju komande, odmah odgovore na promene situacije.

Ranije su u Donbasu stupile na snagu dodatne mere za osiguranje prekida vatre.

O novom tajnom ruskom oružju pročitajte i pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA