Najnovije

RUSKI EKSPERT: Velika zavera protiv Putina je spremna! Evo šta zaverenici smeraju i ko ih vodi …

Ekonomista Mihail Hazin nedavno je izjavio da se predstavnici takozvane liberalne elite spremaju da pokrenu pobunu i suprotstave se rukovodstvu Rusije.

Putin (Foto: RIA)

Mihail Hazin veruje da se u bliskoj budućnosti, u Rusiji, može razviti ozbiljna borba između predstavnika takozvane liberalne elite i pristalica države nezavisne od Zapada.

Prvi, prema rečima stručnjaka, žele da se otarase ruskog predsednika Vladimira Putina i ožive u zemlji neki privid monarhije sa direktnom potčinjenošću Vatikanu i evropskoj aristokratiji.

Ovakvo stanje stvari ne odgovara drugima. Kao što je primetio Hazin, iberali se možda neće ograničiti na promišljene sabotažne politike kako bi pogoršali socijalno-ekonomsku situaciju u zemlji i pokušaće da organizuju bum.

Istina, takav korak verovatno neće biti ovenčan uspehom i počeće odmazde liberala. Sa velikim stepenom verovatnoće, izjavio je stručnjak, čišćenje će se izvršiti prema scenariju 30-ih godina XX veka.

Istovremeno, stručnjak odavno govori da ruski liberali dugi niz godina deluju u interesu ne Rusije i njenih građana, već nalogodavaca iz Sjedinjenih Država.

Budući da poslednjim nije potrebna jaka Rusija, neće se zaustaviti ni pred čim kako bi postigli svoj cilj – da naprave svojevrsni povratak u 90-te. S tim u vezi, primetio je Hazin, već je primljen zadatak iz inostranstva, da se poljulja socijalno-ekonomska situacija u zemlji.

„Vazali stranih gospodara“ u nastojanju da brzo postignu svoj cilj izabrali su najjednostavniji, ali istovremeno i vrlo efikasan način. Govorimo o snižavanju životnog standarda ruskog stanovništva kroz nagli rast cena za gotovo čitav asortiman dobara.  

Dovodeći zemlju u stanje haosa, provokatori koji deluju u interesu Zapada brzo će usmeriti energiju razljućenih masa u pravcu koji im je potreban. Konkretno, organizujući proteste protiv rukovodstva Rusije.

Što je najzanimljivije, primetio je ekonomista, pripreme za sprovođenje ovog plana već su u toku.

Prema rečima Hazina, na to ukazuje namera Ministarstva finansija Rusije i Centralne banke da u bliskoj budućnosti podstaknu devalvaciju rublje. Nakon toga će doći do naglog porasta cena civilnih proizvoda, rezimirao je stručnjak.

Gaza u plamenu. Više o tome pogledajte OVDE.

Izvor: Webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA