Najnovije

NOVI ŠAMAR SRPSKOM NARODU: Krivokapić donirao vakcine tzv. kosovskim bezbednosnim snagama

Ova donacija vakcina nije nimalo slučajna, i dolazi u trenutku kada se iz samog vrha vlasti, od strane Đukanovića, Krivokapića i Bečića, iz dana u dan vodi najprljavija kampanja protiv Srbije i srpskog naroda.

KBS (Foto: KBS)

„Vlada Crne Gore  gotovo svakodnevno bruka državu i njenu tradiciju, a posebno one koji su 30. avgusta glasali za promene. Doniranje vakcina ,,kosovskim bezbednosnim snagama“ novi je šamar srpskom narodu i Srbiji, i dokaz da se Zdravko Krivokapić, uz podršku Alekse Bečića i DPS, bukvalno nalazi u seriji antisrpskih poteza“, navodi se u saopštenju Demokratskog fronta.

Nastavilo se, kažu,  na Kosovu i Metohiji, tamo gdje najviše boli svakog Srbina.

„Ova donacija vakcina nije nimalo slučajna, i dolazi u trenutku kada se iz samog vrha vlasti, od strane Đukanovića, Krivokapića i Bečića, iz dana u dan vodi najprljavija kampanja protiv Srbije i srpskog naroda. Podsećamo, takođe, da su Krivokapić i Bečić poslednjih meseci više od deset puta priznali lažnu državu Kosovo. Oni koji su pobedili DPS 30. avgusta sigurno nisu ni sanjali da će njih dvojica ovako blisko sarađivati sa predstavnicima lažne države Kosovo, a ne sme se zaboraviti ni ona čestitka predsedniku ,,skupštine Kosova“ koju je Bečić pokušao da ,,prošvercuje“ van očiju javnosti u Crnoj Gori“, podsećaju iz DF-a.

Izgleda, kažu,  da nema kraja ovom „bestidnom ponašanju ljudi koji su na ove pozicije došli najviše zahvaljujući srpskom narodu“.

„Svakodnevno se potvrđuju stavovi DF da Krivokapić ne želi diskontinuitet sa politikom Mila Đukanovića i na taj način je zabio nož u leđa onima koji su 30. avgusta glasali za oslobađanje od tridesetogodišnje diktature i za promene u politici koja je ponizila Crnu Goru“, zaključili su.

Podsetimo, tzv. kosovski ministar odbrane, Armend Mehaj saopštio je da je Crna Gora donirala 400 doza anti-kovid vakcina pripadnicima Kosovskih bezbjednosnih snaga (KBS), kao i da je ta donacija „plod bliske saradnje koju su tokom ovog perioda ostvarili sa crnogorskom koleginicom, ministarkom, Oliverom Injac“.

A šta je srpska premijerka slagala, saznajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA