Najnovije

EKSKLUZIVNO: Otkrivamo ko je čovek koji je hranio majmune kao SNS glasače, mnogi ga već znaju! (VIDEO)

Viralni video snimak u kojem Srbin hrani majmune u Africi, predstavljajući na simboličan način kako SNS i Aleksandar Vučić pridobijaju glasače, podeljen je na hiljade i hiljade puta po društvenim mrežama, a našao je mesto i u opozicionim onlajn medijima. Međutim, ti mediji nisu pomenuli o kome se radi, navevši samo da je u pitanju „jedan gospodin“.

Igor hrani majmune, koji su metafora za naivne glasače SNS (foto: Fejsbuk video)

Pravda ekskluzivno otkriva - reč je o dugogodišnjem novinaru i glavnom i odgovornom uredniku portala Pravda Igoru Marinkoviću, takođe glavnom uredniku Jutjub produkcije Helmkast, i voditelju emisija TemaPravda, i Info Muk na toj mreži.

Marinković je na svom putovanju u Keniju snimio poučan video u Siti parku u Najrobiju, gde je hraneći majmune pronašao metaforu sa glasačima SNS. S tom razlikom što je majmune hranio svojim kikirikijem, dok SNS koristi državne resurse i kreditna zaduženja preko grbače naroda i njihovih dalekih potomaka, kako bi davao sitne poklone tim istim građanima Srbije. Drugim rečima, SNS pljačka građane pa im od te pljačke velikodušno poklanja mrvice.

Podsetimo, na videu Igor govori kako građani treba da znaju zašto da glasaju za SNS i Aleksandra Vučića.

”Dali smo 20 evra svim punoletnim građana, 3.000 dinara za vakcinisane, 20.000 dinara za penzionere”, govorio je deleći majmunima hranu, pa nastavio: “Uradićemo još mnogo toga, gradimo mrežu puteva. Dođite, dođite, priđite… Za SNS, broj jedan zaokružite”.

Još jednom pogledajte video objavljen na Igorovom fejsbuk profilu.

Bilo jednom na izborima u Srbiji

Posted by Igor Marinković on Ponedeljak, 09. avgust 2021.

Takođe, ovaj video je objavljen i u okviru emisije Infomuk koja ide ponedeljkom uveče kao lajv program, gde je zapravo ovaj video i premijerno prikazan. Takođe tu se Marinković uživo javio direktno iz Afrike, sa vestima o situaciji u Keniji u vezi korona politike. Preporučujemo da pogledate.


 
Inače, Igor Marinković je poznat i po tome što je bio disident i protiv prethodne vlasti, pa je tako privođen jer je na Terazijama jeo sladoled, na mestu gde je bilo zabranjeno okupljanje, a zbog svojih političkih aktivnosti proveo je i 15 dana u prekršajnom zatvoru.

Zašto je Vučić kao Kim Kardašijan čitajte OVDE.

Izvor: Pravda, Nikša Bulatović

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA