Najnovije

MEDIJI JAVILI DA JE LAVROV HOSPITALIZOVAN: Oglasila se Zaharova

Agencija Asošiejted Pres je objavila da je ruski šef diplomatije Sergej Lavrov hospitalizovan na indonežanskom ostrvu Bali.

Lavrov i Zaharova (Foto: RIA Novosti)

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov odbacio je danas izveštaj agencije AP da je hospitalizovan po dolasku na Bali na samit G20 i upozorio da bi zapadni novinari trebalo da izveštavaju samo istinu.

"Oni već desetak godina pišu da je naš predsednik (Putin) bolestan. Ovo je jedna vrsta igre koja nije nova u politici", rekao je Lavrov (72) u video snimku koji je na svom Telegram kanalu objavila portparolka ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacije Marija Zaharova.

Istovremeno, ruska agencija TASS objavila je da je Lavrov izjavio da se nalazi u svom hotelu i da se priprema za sutrrašnji samit G20.

Guverner Balija Ivajan Koster izjavio je da je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov išao na kontrolu u bolnicu, koju je napustio u dobrom zdravlju.

"Odvezen je u bolnicu Sanglah na kontrolu i odmah potom je izašao", rekao je guverner Balija Ivajan Koster.

Novinska agencija AP danas je objavila informaciju iz neimenovanih izvora da je ruski ministar spoljnih poslova prebačen u bolnicu zbog kardioloških problema.

„Sergej Viktorovič (Lavrov) i ja čitamo vesti ovde u Indoneziji i ne možemo da verujemo svojim očima: ispostavilo se da je hospitalizovan. Ovo je, naravno, akrobatika lažnjaka“, napisala je Zaharova.

O stanju na frontu u Ukrajini pročitajte OVDE.

Izvor: Tanjug/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA