Najnovije

"SRBI PROTIV NATO od 1991. do 1999.": knjiga koja upoznaje decu sa srpskom istorijom!

Izdavčka kuća "Dobro dete" se i ovoga puta postarala da novim izdanjem "SRBI PROTIV NATO od 1991. do 1999.godine" upozna najmlađu čitalačku publiku sa zbivanjima na ovim prostorima.

Foto: Dobro dete

Prva dečja knjiga o burnim događajima s kraja 20. veka u kojoj je opisana borba srpskog naroda u Republici Srpskoj Krajini, Republici Srpskoj, Crnoj Gori i Srbiji za očuvanje svojih ognjišta i goli opstanak. Srpski narod, bez ijednog saveznika, morao je da se suprotstavi najvećoj sili na svetu – zapadnom vojnom NATO savezu.

U ovim bogato ilustrovanim akcionim pričama opisane su zadivljujuće dovitljivosti kojima je srpska vojska uspevala da nadmudri NATO, obaranje nevidljivog aviona, akcija srpskog tajnog agenta, otpor Crkve, herojstvo običnog naroda…

“Nadamo se da će deca posle čitanja ove knjige biti ponosni na svoje bake i deke, majke i očeve, prijatelje i kumove, kao i na celi srpski narod koji je postao heroj u borbi za slobodu i nezavisnost. Verujemo i da će bolje razumeti dešavanja na Balkanu u tim teškim i surovim godinama poslednje decenije 20. veka.”, kažu iz izdavačke kuće “Dobro dete”.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA