Najnovije

BEOGRAĐANI SPREMITE SE! Na leto besplatan bazen za sve

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za gradonačelnika Beograda izjavio je da ima ideju da svi bazeni u Beogradu tokom leta budu besplatni za sve građane.

“Ja sam u tome uspeo na Novom Beogradu i pokušaću to da sprovedem i na nivou grada”, rekao je Aleksandar Šapić tokom posete Obrenovcu.

Tokom obilaska prostora na kojem je planiran atletski stadion, Šapić je rekao da je taj projekat veoma značajan za Obrenovac i da će kada bude gotov, podići privredni potencijal opštine i postati centar okupljanja najboljih evropskih sportista.

“Siguran sam da će Atletski stadion postati pravi sportski biser Beograda. A čitav kompleks da će pružati najbolje uslove za pripreme i biti centar sportskog turizma u Srbiji”, dodao je on.

Naglasio je da će taj stadion biti dostupan sportistima i svim građanima Beograda, i dodao da je njegova obaveza ukoliko postane gradonačelnik Beograda, da u skladu sa onim čime se u prošlosti bavio, učini sve da u Obrenovac dolazi što veći broj domaćih i najboljih svetskih sportista.

Predhodno je gradonačelnik Mariupolja priznao da je grad u ruskim rukama, više o tome saznajte OVDE.

Izvor: B92
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA