Najnovije

ISPOD ŽITA SMO UVEK IGRALI PROTIV RUSIJE! Velji Iliću Nemac priznao kako zarađuju na Srbiji (VIDEO)

Kad je trebalo nešto sa Rusima da se odigra ozbiljnije, ispod žita se odigralo kontra. Ipak je bila u prednosti Evropska Unija, ali sve je to bilo tajno i na mala vrata, rekao je Velimir Ilić, predsednik Nove Srbije, gostujući u emisiji Reč produkcije Helmkast.

Velimir Ilić (Foto: HelmKast)

On je ispričao i šta mu je otkrio Nemac koji mu je došao u goste, o tome kako zarađuju na Srbiji. 

- Ja ga pitam kako vi prodajete pile za 230 dinara kilo u Lidlu, jeste li normalni? A on meni kaže: „Ne, nije po 230 dinara. Mi uvek prodajemo pile po dva evra. I imamo našu menjačnicu odmah iz Lidla, i mi za to odmah kupimo evre. I kupimo skoro dva evra za kilo piletine. To je isto kao u Nemačkoj. A evro vaš vredi 200 dinara, a ne 117 dinara. A vi opljačkate ove vaše što rade po svetu, kad donesu evre, koje moraju da zamene, uzmete ih u bescenje i držite veštački kurs. Zato nemate izvoza. I sve se uvozi, vi ste najpogodnija država za uvoz. Svi mi koji uvozimo na vama zaradimo, a od vas niko da izveze ne može. Kad bi sad kod vas kilo piletine bilo 400 dinara, vaša bi tovilišta bila puna“ – ispričao je Ilić.

On je otkrio i kako je pre par nedelja doveo prijateljevog sina na onkologiju u Beograd i nije imao ko da ga operiše, jer, rekli su mu da to može samo dr Danica Grujičić. Međutim, kako je naveo, ona nije imala vremena jer je u kampanji, jer je stalno pored Vučića, i mladić je, nažalost, preminuo.

- Umesto da operiše, ona ide po kampanji. Dok je Joksa bio na neurohirurgiji, ona nije smela da se javi da je živa. E, posle je bio cilj da otera Joksu, najboljeg neurohirurga kojeg je Srbija imala i da uzme busiju. A onda je stigla i na onkologiju – ispričao je Ilić o nosiocu liste Srpske napredne stranke na ovim izborima. 

Ilić je otkrio i zašto po prvi put nakon 32 godine ne učestvuje na ovim izborima, ali je uprkos tome pozvao sve građane da izađu i glasaju, kako bi pokušali da promene ovaj režim. Ipak, veruje da se ovo bez ulice neće završiti, i da će jednom situacija u Srbiji eksplodirati.

- Možda je meni i suđeno da završim svoj život na uličnim demonstracijama – kazao je on.
O tome kako je sprečena prodaja Aerodroma „Nikola Tesla“ Rusima, „koji nisu pitali za cenu“, možete čuti u emisiji.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA