Најновије

ИСПОД ЖИТА СМО УВЕК ИГРАЛИ ПРОТИВ РУСИЈЕ! Вељи Илићу Немац признао како зарађују на Србији (ВИДЕО)

Кад је требало нешто са Русима да се одигра озбиљније, испод жита се одиграло контра. Ипак је била у предности Европска Унија, али све је то било тајно и на мала врата, рекао је Велимир Илић, председник Нове Србије, гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

Велимир Илић (Фото: ХелмКаст)

Он је испричао и шта му је открио Немац који му је дошао у госте, о томе како зарађују на Србији. 

- Ја га питам како ви продајете пиле за 230 динара кило у Лидлу, јесте ли нормални? А он мени каже: „Не, није по 230 динара. Ми увек продајемо пиле по два евра. И имамо нашу мењачницу одмах из Лидла, и ми за то одмах купимо евре. И купимо скоро два евра за кило пилетине. То је исто као у Немачкој. А евро ваш вреди 200 динара, а не 117 динара. А ви опљачкате ове ваше што раде по свету, кад донесу евре, које морају да замене, узмете их у бесцење и држите вештачки курс. Зато немате извоза. И све се увози, ви сте најпогоднија држава за увоз. Сви ми који увозимо на вама зарадимо, а од вас нико да извезе не може. Кад би сад код вас кило пилетине било 400 динара, ваша би товилишта била пуна“ – испричао је Илић.

Он је открио и како је пре пар недеља довео пријатељевог сина на онкологију у Београд и није имао ко да га оперише, јер, рекли су му да то може само др Даница Грујичић. Међутим, како је навео, она није имала времена јер је у кампањи, јер је стално поред Вучића, и младић је, нажалост, преминуо.

- Уместо да оперише, она иде по кампањи. Док је Јокса био на неурохирургији, она није смела да се јави да је жива. Е, после је био циљ да отера Јоксу, најбољег неурохирурга којег је Србија имала и да узме бусију. А онда је стигла и на онкологију – испричао је Илић о носиоцу листе Српске напредне странке на овим изборима. 

Илић је открио и зашто по први пут након 32 године не учествује на овим изборима, али је упркос томе позвао све грађане да изађу и гласају, како би покушали да промене овај режим. Ипак, верује да се ово без улице неће завршити, и да ће једном ситуација у Србији експлодирати.

- Можда је мени и суђено да завршим свој живот на уличним демонстрацијама – казао је он.
О томе како је спречена продаја Аеродрома „Никола Тесла“ Русима, „који нису питали за цену“, можете чути у емисији.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА