Najnovije

ZAPAD U PANICI: U Azovstalju se nalaze visoki oficiri SAD, Britanije i Francuske!

Visoki oficiri iz Sjedinjenih Država, Francuske i Velike Britanije se najverovatnije nalaze u fabrici Azovstal u Mariupolju koju blokiraju savezničke snage Ruske Federacije i DNR, rekao je Jan Gagin, savetnik šefa vlade DNR u intervjuu za RIA Novosti.

Foto: Sinhua

„U svakom slučaju, mogu da potvrdim prisustvo visokih oficira stranih država, pre svega evropskih. To navode i sami „Azoviti“, i oni koji su bili zarobljeni, oni koji su se predali, položili oružje i civili koji su izašli odatle. Odnosno, o tome možemo suditi na osnovu reči.

I plus, o tome indirektno mogu svedočiti pokušaji deblokiranja radnika Azova u Azovstalu, pokušaji da se dogovore predstavnici stranih država, posebno česti pozivi, česti zahtevi istog predsednika Francuske Makrona. “, rekao je on.

Odgovarajući na pitanje iz kojih zemalja bi plaćenici mogli da dolaze, Gagin je odgovorio da su „to SAD, Velika Britanija, Francuska…“

Stravičan snimak zlostavljanja zarobljenika u Harkovu. Vojnik LNR izbegao je linč zahvaljujući prisustvu novinara. Video pogledajte OVDE.

Izvor: Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA