Najnovije

KADIROV OTKRIO: Evo šta sledeće Ukrajinci gube! (VIDEO)

Šef Čečenije Ramzan Kadirov je u svom Telegram kanalu rekao da će u bliskoj budućnosti savezničke snage Rusije i LNR opkoliti Lisičansk.

Foto: RIA

„Prenosim vam najnovije operativne informacije. Kao što smo obećali, ovih dana imamo mnogo dobrih vesti. Napominjem da, pored uspešnog napredovanja trupa u pravcu gde je odgovoran moj dragi BRAT, heroj Rusije Zamid Čalajev, imamo dobre rezultate u pravcu Severodonjecka i Lisičanska, odakle i moj dragi BRAT Apti Alaudinov prenosi operativno informacije o uspehu naših trupa i trupa LNR. U bliskoj budućnosti čućete poruku o opkoljavanju Lisičanska i čišćenju njegove teritorije od banderovskih osvajača“, naveo je čečenski lider u saopštenju.

Jedinice savezničkih snaga Rusije i Luganske Narodne Republike zatvorile su kotao oko položaja ukrajinske vojske u oblasti naselja Zolotoje-Gorskoje-Kamiševaha. Istovremeno su oslobođena naselja Katerinovka, Loskutovka i Raj Aleksandrovka. Vojnici bataljona „Prizrak” napreduju ka naselju Gorskoje. Više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA