Najnovije

VUČIĆ UZ NATO U BRISELU: Neću rusku bazu u Srbiji, hvala NATO paktu!

Aleksandar Vučić i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg su se zajednički obratili javnosti, a Natovac nije štedeo komplimente za Soroševog ljubimca.

Foto: nato.int

Na pitanje novinara o ruskoj vojnoj bazi u Srbiji, Vučić iz Čipuljića  je kategorično odbrusio: „Nisu nam potrebne bili čije strane baze na teritoriji Srbije!

NATO Bondstil na srpskom Kosmetu mu ne smeta, šta više se zahvalio što mu čuva mir i stabilnost.

„Srbija će se držati svega onog što je potisano“, poručuje Vučić dok stoji pored Natovca, što veoma zlokobno zvuči budući da je potpisao Briselski sporazum koji predviđa međusobno priznanje Srbije i srpske južne pokrajine.

„NATO nastavlja da pomno prati situaciju na Kosovu i Metohiji, a KFOR će preuzeti sve mere kako bi se obezbedila sigurnost, rekao je Stoltenberg podsetivši Srbe kako smo se osećali sigurno dok nas je NATO ubijao 1999. godine. „NATO ceni dugotrajno partnerstvo koje ima sa Srbijom i nastaviće da radi na obezbeđivanju mira na Balkanu“.

Predsednik Srbije zahvalio se generalnom sekretaru NATO-a i KFOR-u i rekao da „nove generacije mladih na SEVERU KOSOVA neće da trpe teror jer oni taj deo doživljavaju kao nezavistan, a on i Jens Stoltenberg su već ostarili“, kao i da se nada kompromisnom dogovoru sa Kurtijem.

Praktično je nagovestio da će se sa Kurtijem „pogađati na briselskoj pijaci“ samo za sever severa KiM gde je njegova Srpska lista, a ponizio je i brojniji deo Srba u ostatku Kosova i Metohije jer ispada da za razliku od „severnjaka“ oni prihvataju Kurtijevo Kosovo kao tuđu zemlju i da hoće da trpe teror Arnauta, što apsolutno nije tačno.

Izvor: Mediji/Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA