Najnovije

”RUSKE TRUPE SE NIKUDA NISU POVLAČILE”: Kadirov pozvao da se veruje u taktiku vojske Rusije

Čečenski lider Ramzan Kadirov pozvao je komentatore da se smire, istakavši da se ruske trupe tokom specijalne vojne operacije nikuda nisu povlačile.

Foto: RIA

"Sve su to dezinformacije i zapadne provokacije. Ne dajte da vas zavaraju. Postoje pojmovi kao što su taktika i strategija. Kod naših trupa je ona suptilnija“, napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

Dodao je da „ne možemo sebi dozvoliti da neselektivno pucamo na sve, uključujući i civile, samo da bismo zadovoljili manične želje neznalica koji sede u fotelji“.

"U ovoj specijalnoj operaciji Rusija pokušava da minimizira ljudske žrtve. Banderini nacisti to mogu sebi priuštiti do te mere da pucaju na sopstveni narod. Otuda i razlike u taktici", objasnio je Kadirov.

On je pozvao da se „ne maše sabljom sa kauča”, već da se pronađu „prave reči podrške našim borcima i pomole se za njih, da se svi vrate živi i zdravi, sa pobedom”.

Dalja sudbina Ukrajine biće odlučena u naredna tri meseca. Oni će biti odlučujući za Kijev, piše Blumberg. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: sputnikportal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA