Најновије

”РУСКЕ ТРУПЕ СЕ НИКУДА НИСУ ПОВЛАЧИЛЕ”: Кадиров позвао да се верује у тактику војске Русије

Чеченски лидер Рамзан Кадиров позвао је коментаторе да се смире, истакавши да се руске трупе током специјалне војне операције никуда нису повлачиле.

Фото: РИА

"Све су то дезинформације и западне провокације. Не дајте да вас заварају. Постоје појмови као што су тактика и стратегија. Код наших трупа је она суптилнија“, написао је Кадиров на свом Телеграм каналу.

Додао је да „не можемо себи дозволити да неселективно пуцамо на све, укључујући и цивиле, само да бисмо задовољили маничне жеље незналица који седе у фотељи“.

"У овој специјалној операцији Русија покушава да минимизира људске жртве. Бандерини нацисти то могу себи приуштити до те мере да пуцају на сопствени народ. Отуда и разлике у тактици", објаснио је Кадиров.

Он је позвао да се „не маше сабљом са кауча”, већ да се пронађу „праве речи подршке нашим борцима и помоле се за њих, да се сви врате живи и здрави, са победом”.

Даља судбина Украјине биће одлучена у наредна три месеца. Они ће бити одлучујући за Кијев, пише Блумберг. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: sputnikportal.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА