Najnovije

BULATOVIĆ: Kad „prajdovac“ masno slaže

Vođa LGBT pokreta Goran Miletić izjavio je da je bilo 10.000 učesnika parade na Evroprajdu u Beogradu. Uopšte nećemo imati razumevanja zbog toga što je morao da se opravda pred finansijerima, već ćemo ovu kriminalnu laž odmah raskrinkati. Dokazaćemo da je svesno i namerno slagao kako bi sakrio debakl Evroprajda, budući da ovako katastrofalno nije mogao ni slučajno da omaši. Jer, ako koza laže, rog ne laže.

Foto: Jutjub

Piše: Nikša Bulatović

Početna pozicija učesnika Evroprajda, prema izjavama svih, od policije, medija, do samih „prajdovaca“, bila je isključivo ispred zgrade Ustavnog suda. Dakle, oni su popunili prostor ispred jedne jedine zgrade. Ovu činjenicu potvrđuju i fotografije. Na njima je uočljiva i velika razuđenost prostora između učesnika Evroprajda pred zgradom Ustavnog suda. Nisu čak bili ni zgusnuto raspoređeni.

Od Ustavnog suda do Tašmajdana, što je bila trasa šetnje, ima 100-150 metara. Da ih je bilo koliko Miletić tvrdi, učesnici bi preplavili ne samo tih stotinak metara, već u najmanju ruku čitav bulevar od Ustavnog suda do Pravnog fakulteta. I nikakve šetnje do Tašmajdanskog parka ne bi bilo, jer bi Taš celom svojom širinom bio tu, pored njih. Da bi bilo šetnje učesnika, trebalo bi da kolona ide nekuda, od tačke A do tačke B, a ne da se komešaju međusobno. A oni sami kažu da su šetali od Ustavnog suda do Taša.

Navedene činjenice jasno govore da se broj učesnika Evroprajda nikako ne može meriti u hiljadama, već samo u stotinama. I to u nižim stotinama.

A to kako je masno i gnusno Miletić slagao, samo govori u prilog tome zašto je "peder" ujedno i karakterna crta.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA