Najnovije

TREĆI SVETSKI RAT JE POČEO! Albanci šefuju beogradskom policijom, arhive ubistava nestaju! (VIDEO)

Da li će Iran odustati od toga da zbriše i poslednjeg Jevrejina, da li će odustati Hamas i Hezbolah? Odgovor je neće. Ovo je predtekst rata sa Iranom koji dolazi, izjavio je Danko Vasović, istraživački novinar, publicista i reditelj filma Jasenovac koji se prikazuje u celom svetu. 

Kako je naveo, gostujući u emisiji Luča kanala Pravi odgovor, Treći svetski rat je počeo, iako je još uvek u tinjajućoj fazi. 

On je govorio da je još SFRJ davala podršku Arapima, iako smo vekovima bili potlačeni pod vlašću islama. Kako je rekao, Tito je zaštitio inspiratora Handžar i Skenderbeg divizije, a ujedno i genocida nad Jevrejima, nakon što ga je Mosad uhvatio. 

- Jerusalimski muftija Arapin Amin Mufti bio je taj koji je ubedio Hitlera da Jevreje treba istrebiti do poslednjeg. To ljudi ne znaju. On mu je otrovao dušu da istrebi Jevreje. I onda je to postala zvanična politika nacističke Nemačke – kazao je Vasović. 

Prema njegovim rečima, kada je Mosad uhvatio Amina Muftija u Parizu, i hteo prema listi ratnih zločinaca da ga izruči Jugoslaviji, „odgovor koji je Tito dao jeste da on nije naš ratni zločinac“. 

- Znači sakrili smo ga i on je oslobođen. Inače, oni su ga uhvatili prema jugoslovenskom dosijeu da je on ratni zločinac, jer je bio inspirator zločina dve muslimanske brigade, Handžar divizije i Skenderbeg divizije. Naša država ga je registrovala kao teškog ratnog zločinca i predala Komisiji za ratne zločine UN – otkriva on. 

Vasović je rekao da je politika bila takva da je Arapima pružana podrška, a svi koji su bili za Izrael bili su proglašavani špijunima. 

- Meni se u Večernjim novostima, mom matičnom listu 1989. godine odbijaju najeksluzivniji intervjui sa Simonom Vizentalom i mnogim najvećim liderima Jevreja tog vremena – otkriva on.

Vasović je nazvao glupošću priče vladike Jovana Ćulibrka, koji licitira od 30 do 80 hiljada ubijenih u Jasnoevcu. 

- Ja sam se razočarao jer smo se poznavali iz 63. padobranske. Čak sam i spavao kod njega kući u Izraelu, ali se videlo da nešto s njim nije u redu, on se nervirao što sam ja uopšte tu – veli Vaosović. 

On navodi izjavu Ćulibrka „koju sada citiraju naši neprijatelji“. 

- Ćulibrk je izjavio na N1: „Do sada nijedan Srbin nema ozbiljan rad o Jasenovcu.“ Pa to je laž! Pa kad je Vlada Dedijer napisao knjigu „Vatikan Jasenovac“? Pa Milan Bulajić, kakve tri knjige ima o NDH i Jasenovcu. Pa Danko Vasović je uradio film Jasenovac koji se gleda u celom svetu. Da bi on rekao kako niko ništa nije uradio! Neka kaže da je Nirnberški sud lagao, gde jasno stoji Jasenovac – cifra 700.000! – poentirao je Vasović.

On je govorio o tome kako nestaju dokumenta o ubistvima policajaca iz arhiva policije, ali i kako šefovi beogradske policije postaju Albanci, navevši i imena, a kako je istakao, neki čak i sa falsifikovanim diplomama. Za Banjsku kaže da je bila „kompromat operacija“, te da su ti Srbi streljani. O svemu detaljnije pogledajte u emisiji na kanalu Pravi odgovor. 

ŠTA TO KREMLJ JAVNO OTKRIVA: Ruske obaveštajne službe odavno znaju, dugo se ćutalo

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA