Најновије

ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ ЈЕ ПОЧЕО! Албанци шефују београдском полицијом, архиве убистава нестају! (ВИДЕО)

Да ли ће Иран одустати од тога да збрише и последњег Јеврејина, да ли ће одустати Хамас и Хезболах? Одговор је неће. Ово је предтекст рата са Ираном који долази, изјавио је Данко Васовић, истраживачки новинар, публициста и редитељ филма Јасеновац који се приказује у целом свету. 

Како је навео, гостујући у емисији Луча канала Прави одговор, Трећи светски рат је почео, иако је још увек у тињајућој фази. 

Он је говорио да је још СФРЈ давала подршку Арапима, иако смо вековима били потлачени под влашћу ислама. Како је рекао, Тито је заштитио инспиратора Ханџар и Скендербег дивизије, а уједно и геноцида над Јеврејима, након што га је Мосад ухватио. 

- Јерусалимски муфтија Арапин Амин Муфти био је тај који је убедио Хитлера да Јевреје треба истребити до последњег. То људи не знају. Он му је отровао душу да истреби Јевреје. И онда је то постала званична политика нацистичке Немачке – казао је Васовић. 

Према његовим речима, када је Мосад ухватио Амина Муфтија у Паризу, и хтео према листи ратних злочинаца да га изручи Југославији, „одговор који је Тито дао јесте да он није наш ратни злочинац“. 

- Значи сакрили смо га и он је ослобођен. Иначе, они су га ухватили према југословенском досијеу да је он ратни злочинац, јер је био инспиратор злочина две муслиманске бригаде, Ханџар дивизије и Скендербег дивизије. Наша држава га је регистровала као тешког ратног злочинца и предала Комисији за ратне злочине УН – открива он. 

Васовић је рекао да је политика била таква да је Арапима пружана подршка, а сви који су били за Израел били су проглашавани шпијунима. 

- Мени се у Вечерњим новостима, мом матичном листу 1989. године одбијају најекслузивнији интервјуи са Симоном Визенталом и многим највећим лидерима Јевреја тог времена – открива он.

Васовић је назвао глупошћу приче владике Јована Ћулибрка, који лицитира од 30 до 80 хиљада убијених у Јасноевцу. 

- Ја сам се разочарао јер смо се познавали из 63. падобранске. Чак сам и спавао код њега кући у Израелу, али се видело да нешто с њим није у реду, он се нервирао што сам ја уопште ту – вели Ваосовић. 

Он наводи изјаву Ћулибрка „коју сада цитирају наши непријатељи“. 

- Ћулибрк је изјавио на Н1: „До сада ниједан Србин нема озбиљан рад о Јасеновцу.“ Па то је лаж! Па кад је Влада Дедијер написао књигу „Ватикан Јасеновац“? Па Милан Булајић, какве три књиге има о НДХ и Јасеновцу. Па Данко Васовић је урадио филм Јасеновац који се гледа у целом свету. Да би он рекао како нико ништа није урадио! Нека каже да је Нирнбершки суд лагао, где јасно стоји Јасеновац – цифра 700.000! – поентирао је Васовић.

Он је говорио о томе како нестају документа о убиствима полицајаца из архива полиције, али и како шефови београдске полиције постају Албанци, навевши и имена, а како је истакао, неки чак и са фалсификованим дипломама. За Бањску каже да је била „компромат операција“, те да су ти Срби стрељани. О свему детаљније погледајте у емисији на каналу Прави одговор. 

ШТА ТО КРЕМЉ ЈАВНО ОТКРИВА: Руске обавештајне службе одавно знају, дуго се ћутало

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА