Najnovije

NEŠTO SE SPREMA: Mitrović: Imam dobar osećaj

Sa novim trenerom smo tek nekoliko dana. A, znate kako to ide - navodi Luka

Luka Mitrović je igrao večiti derbi u skladu sa reputacijom i ogromnim iskustvom. Može mnogo da se priča o njegovim povratnim pasovima, saradnjom sa Teodosićem, skoku i toliko dobrih stvari. Ali je daleko jednostavnije reći da je za 23 minuta na terenu, bio ubedljivo najkorisniji igrač svog tima.

Ubacio je osam poena, bez promašaja. Na to je dodao osam uhvaćenih lopti, dve asistencije i isto toliko ukradenih lopti, sve za indeks 19. Ali, na kraju, poraz je sve to obrisao i ostavio veoma gorak utisak.

Pogotovo što je došao nakon velikog preokreta, u meču na jednu loptu. Odnosno, malo je nedostajalo da sve bude totalno drugačije. Pa bi se danas, umesto priče o staroj boljci loše poslednje četvrtine, pričalo o sjajnoj reakciji.

- Nemam šta puno da kažem nakon svega. Kada izgubite na ovakav način... Imali smo utakmicu u rukama, delovalo je da kontrolišemo sve. Ali, ovakve utakmice, pogotovo u gostima, moraju da se igraju do poslednjeg sekunda. Stali smo u napadu, stali smo u odbrani i iz naših grešaka, na obe strane terena, dozvolili im da se vrate u meč, iako je delovalo da ga lagano privodimo kraju - istakao je Mitrović.

Ipak, pričajući o efektima epiloga derbija i poziciji crveno-belih, iskusni centar je ostao pozitivan:

- Poraz, kao poraz, teško pada, ali u dubini duše imam dobar osećaj. Sa novim trenerom smo tek nekoliko dana. A, znate kako to ide. Sa novim trenerom dolazi i nova energija, postoji strah od male konfuzije, usled promene akcija i principa. I pored svega toga igrali smo dobar meč. Iako nismo slavili, siguran sam da će sa novim trenerom, naša forma ići sve bolje - rekao je Mitrović.

Izvor: Žurnal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA