Najnovije

KO LAŽE OVDE? Nejpir žestoko odgovorio na prozivike

”Nikada nisam rekao da Nejpir želi da se vrati”

Italijanski mediji jutros su izneli izjavu trenera Armanija Etorea Mesine da plejmejker Crvene zvezde Šabaz Nejpir šalje poruke sa željom da se vrati u Milano:

- Prošle sezone sa Nejpirom smo rešili probleme i uspeli da osvojimo šampionat. Ovog leta, nakon što nam je rekao da će ostati, povećao je zahteve. Otišli smo toliko toliko daleko da smo mu ponudili trostruko veću platu. Nismo mogli više od toga i on je otišao. Sada šalje poruke svojim prijateljima kako bi voleo da se vrati. NJegova je velika zasluga u tome što smo prošle godine uspeli da se promenimo nabolje - izjavio je Mesina.

Brzo je reagovao i američki plej:

- Ok, razumem. Tvoj tim nije počeo onako kao si želeo, a nisam ni ja, ali prestani da me koristiš kao razlog. Trenutnio se kao igrač nosim sa svojim poteškoćama, ali sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi i biću bolji. Dve izjave o igraču koji više nije deo tima, pusti to. Prestani da lažeš svoje navijače kako bi poravio sopstvene probleme - napisao je Nejpir na Instagramu.

Nakon toga ponovo se oglasio Mesina, koji je demantovao navode iz italijanskih medija:

- Nikada nisam rekao da je Šabaz bilo kome izrazio želju da se vrati u Olimpiju. To je bila čista novinarska interpretacija. Veoma poštujem Nejpira i Zvezdu i po principu ne pričam o igračima iz drugih timova - rekao je Mesina.

Izvor: Žurnal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA