Najnovije

„Razmišljam bolje“: Hit Sajma knjiga

Hit Sajma knjiga u izdanju Vulkan izdavaštva.

Foto: Vulkan

Nakon neizmernog uspeha knjiga „Razmišljam previše“ i „Moje dete razmišlja previše“, Kristel Petikolen nije prekinula svoja istraživanja o nadarenosti. NJena najnovija knjiga Razmišljam bolje je još jedno inspirativno delo koje nas vodi na putovanje ka dubokom razumevanju sopstvenih misli i unutrašnjih potencijala.

U svojoj najnovijoj knjizi, Kristel Petikolen se fokusira na praktične i primenjive strategije koje nadareni pojedinci mogu koristiti kako bi postigli viši nivo sreće i zadovoljstva u životu. Kroz svoj predani rad, dublje istražujući ovu temu i pružajući dodatne korisne informacije nadarenim osobama, autorka je sakupila bogat fond iskustava svojih klijenata, nakon čega su ti dragoceni uvidi poslužili kao osnova za njen novi rad.

Ova knjiga se bavi pitanjima kao što su: na koji način efikasno kanalisati svoje misli, kako razviti veće samopouzdanje i kako uspešno funkcionisati u svetu rada i u odnosima s drugima? Drugim rečima: kako nadarene osobe mogu postići srećniji i ispunjeniji život?

Kristel Petikolen je terapeutkinja i stručna savetnica koja se gotovo trideset godina bavi psihološkim problemima ljudi i nudi napredne alate za pomoć u razvoju osobnog potencijala i poboljšanja komunikacije.

Pored toga što učestvuje u brojnim konferencijama, radovi i intervjui Kristel Petikolen često su prisutni u medijima – u štampi i na radiju. Autorka je brojnih knjiga, od kojih su mnoge prevedene na skoro deset jezika.

NJenu najnoviju knjigu „Razmišljam bolje“ potražite na sajtu ili u najbližoj knjižari Vulkan.

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA