Najnovije

OBRADOVIĆ: Efes projektovan za najviše ciljeve!

Crno-beli stigli u Istanbul.

U petak Partizan igra utakmicu 10. kola Evorlige protiv Efesa u Istanbulu. Meč u dvorani "Sinan Erdem" je na programu od 18:30 po srpskom, to jest 20:30 po turskom vremenu.

Crno-beli će na sutrašnjem meču biti bez tri povređena igrača. Kapiten Kevin Panter je odsutan još od evroligaškog derbija, a pridružili su mu se Uroš Trifunović nakon duela sa Albom i Aleksa Avramović posle preloma nosa na meču protiv Cedevita Olimpije.

U prvih devet utakmica, oba tima imaju učinak od po četiri pobede i pet poraza.

- Veoma važna utakmica protiv veoma dobrog tima. Neke informacije su da oni imaju probleme kao mi sa povređenim igračima, to će se sve znati na dan utakmice. Efes je ekipa koja ima mnogo kvaliteta i napadački i odbrambeno, projektovana je za najviše ciljeve. Poznajem trenera, bio je moj pomoćnik u Fenerbahčeu sedam godina i ponovo treba da se vratim i počnem od onoga što je najslabije kod nas, a to je odbrana. Moramo da igramo mnogo bolju odbranu ako želimo da dobijemo utakmicu – rekao je trener Željko Obradović.

- Očekujem tešku utakmicu, kao i svaku. Svaki meč je težak, ali ovo je najviši nivo košarke, tako da treba da budemo spremni za tešku borbu. Da se takmičimo i ostanemo zajedno. Oni imaju probleme, mi imamo svoje probleme, ali na kraju krajeva, idemo tamo da se borimo i ostvarimo pobedu - poručio je Mateuš Ponjitka, krilno Parnog valjka.

PAKAO NA PRVOJ LINIJI FRONTA: Ruski borac je progovorio o teškom duelu sa ukrajinskim snajperistom

Izvor: Žurnal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA