Najnovije

VESNA PEŠIĆ: Ušla sam na Davos bez akreditacije - uletela u košmar! (VIDEO)

Vesna Pešić, direktorka izdavačke kući Pešić i sinovi, na poziv naše redakcije, detaljno je ispričala neverovatne događaje koji su je zadesili zadnjih nekoliko dana, piše Jutjub kanal X33.

Možemo možda i reći da ih je Vesna sama izazvala, ali ono što se desilo u stvarnom životu, prevazilazi svaki špijunski triler i što je najvažnije, potvrđuje tezu da svaka navodna teorija zavere bez obzira koliko dijabolična, postaje stvarnost u roku od nekoliko meseci.

"Pazite, sve je počelo vrlo benigno i standardno. Krenula sam sa prijateljicom na godišnji odmor u Švajcarsku. Tokom obilaska rešile smo da odemo u Davos kao jedno od najpoznatijih turističkih destinacija u Švajcarskoj.”, priča Pešićeva.

“Kada smo stigle u Davos, prvo što sam zapanjeno primetila bila je činjenica da se baš tada održava kongres najvećih svetskih korporacija, za koja mnoge znate. Tu se okupio "krem" globalističke elite i hor beskrupuloznih finansijskih i trgovačkih monopolista i ja sam jednostavno tog trenutka donela odluku...”, objašnjava ona.

“Rešila sam da uđem na konferenciju iako nisam imala akreditaciju. Prijateljica me je zapanjeno gledala i mislila je da sam luda. Nisam obraćala pažnju na njena odvraćanja i uradila sam ono što sam naumila...”, kaže Pešićeva u emisiji Jutjub kanala X33.

“Sada posle svega doživljenog i potpunog šoka, smatram da sam pogrešila. Ali niko mi nije kriv, sama sam uletela u košmar!", dodaje ona.

Ovo i još mnogo više, pogledajte u najnovijem intervjuu Vesne Pešić na Jutjub kanalu "X33"...

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA