Najnovije

VUČIĆ GUBI BEOGRAD: Vukadinović tvrdi da SNS ima jak trend pada

Opozicija matematički i analitički dobija izbore u Beogradu 17. decembra, dok vladajuća koalicija SNS-SPS ne može da pređe ni 40 posto u glavnom gradu, rekao je u emisiji "Utisak nedelje" Đorđe Vukadinović, urednik Nove srpske političke misli, politički analitičar, istraživač javnog mnjenja i kandidat na listi Narodne stranke za parlamentarne izbore.

Vukadinović tvrdi da je moguće da neko od kandidata opozicije nakon izbora preuzme funkciju gradonačelnika Beograda.

„SNS i SPS u zbiru ne mogu preći 40 posto u Beogradu… Ako svi oni koji kažu da su opozicija i da glasaju za opoziciju izađu i glasaju, i ako ti za koje glasaju budu opozicija i posle 17. decembra, ja mislim da su ti izbori matematički i analitički rešeni“, objašnjava Vukadinović i poziva sve opozicione birače da zaista izađu na izbore i glasaju, a ne da se oslanjaju na predviđene pozitivne ishode.

Vukadinović kaže da su sada ista metodologija, ispitanici i anketari u istraživanju dali drugačiji nalaz nego pred prošle izbore.

„Pokazuje se trend pada vladajuće koalicije od pet do sedam posto. Što znači da su oni u zbiru na parlamentarnim izborima prošli put imali 55 posto, sada je taj zbir na republici 47, 48 posto. To je strašan pad, a na gradu neće biti manji pad nego u Republici… Uz neku zonu greške oni teško mogu preko 43 posto u Beogradu“, naveo je Vukadinović.

Pročitajte OVDE o intimnim snimcima narodnog poslanika Miketića 

Izvor: NSPM

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA