Najnovije

Vučić može da postavi i majmuna na čelo BIA ili Vlade, može mu se

To da moraš da glasaš za SNS i Aleksandra Vučića jer ćeš inače izgubiti posao, ja mislim da su to neki izgovori koje smo mi olako prihvatili. To ne znači da ne postoje zastrašivanja, ali ta vrsta uplašenosti da ti ne smeš da glasaš zato što ćeš izgubiti ovo ili ono, to postaje smešno i tužno. Uostalom, izgubite! Ne mogu oni otpustiti sve ljude, rekao je novinar Srđan Škoro, osnivač pokreta Pobuna, gostujući u emisiji Luča na kanalu Pravi odgovor.

Kako je rekao, svaki čovek, koliko god imao straha ili hrabrosti, može da istupi.

- Ja mislim da je svaki čovek gospodar svoje sudbine i kada ode iza tog paravana možete da zaokružite bilo koga. I nema teorije o tim pričama o snimanju i da oni znaju ko je za koga glasao, i da morate da potvrdite snimkom. To je sve samo po sebi besmisleno. U tom trenutku možete da zaokružite bilo koga, ili da poništite listić – kazao je Škoro.

Upitan da li smatra da će Vučić postaviti Zlatibora Lončara, pozantog kao Doktor Smrt, za direktora BIA, on je uveren da Vučić može da postavi bilo koga. - Vučić može i majmuna da postavi na čelo BIA, ili Vlade. Jednostavno može mu se – konstatovao je Škoro.

On je kritikovao kompletnu političku scenu, a po njemu treba doneti zakon da ako dvaput ne pređete cenzus, briše vam se stranka. Izneo je kritike i na bojkot izbora 2020. godine.

- Iz tog bojkota opozicija nije postigla ništa, samo se još više olupala – primetio je novinar. Kako je rekao, za promene su potrebni ljudi koji su spremni na žrtve.

Detaljnije o svemu pogledajte u emisiji na kanalu Pravi odgovor.

HIL POTPUNO IZGUBIO TAKT I NADMAŠIO SAM SEBE: Uputio neprimerenu poruku Srbiji - protiv Rusije

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA