Najnovije

Teodosijević: Svetska elita pravi haos i migraciju veka, dve države igraju ključnu ulogu..! (VIDEO)

Borislav Todosijević, publicista i politički aktivista, otkrio je strahovito važan segment agende 2030 koju već dugo priprema bankarska i korporativna elita.

Sve ono što za sada znamo o uspostavljanju novog svetskog poretka, njihovim nosiocima i izvršiocima, je kroki za opštu sliku. Teodosijević kaže da ta slika ne može biti potpuna bez jednog veoma važnog segmenta koji se upravo odvija u predvečerje trećeg svetskog rata. Sukob na bliskom istoku pokrenuo je najvažniji momenat u istoriji Izraela od Drugog svetskog rata, a to je  nova otadžbina posle kolosalnih razaranja.

"Građani Srbije moraju biti svesni da je neko doneo odluku umesto njih. Kao što i građani Izraela i Palestine moraju biti svesni da je varvarski sukob između te dve države projektivan od strane društveno korporativnih ešelona koji na njih gledaju kao na robu, ali koji imaju ozbiljna ezoterijska ubeđenja i koji ne odstupaju ni za milimetar od svojih namera" - tvrdi Teodosijević.

On zatim nastavlja sa novim činjenicama -
"Cionistima treba država. NJihova pervetirana vera krvi i tla, svoje otelotvorenje traži u ekspanziji i porobljavanju. Kada Izrael u novom svetskom sukobu bude bio poništen, njegov narod će poći na novu lokaciju. A to su u stvari dve zemlje, Zapadna Ukrajina i ..Srbija!"

Ovo i još mnogo više, pogledajte u najnovijem intervjuu Borisa Teodosijevića na jutjub kanalu "X33".

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA